Weekprogramma eerste selectie

Weekprogramma eerste selectie

Zaterdag speelt PEC Zwolle een thuiswedstrijd tegen de huidige nummer twee van de ranglijst AZ. Om goed voorbereid aan de start van de wedstrijd te verschijnen, wordt er deze week op onderstaande momenten getraind.

maandag 2 december: 13.00 uur MAC3PARK stadion

dinsdag 3 december: facultatief

woensdag 4 december: 14.30 uur MAC3PARK stadion

donderdag 5 december: 10.30 uur (besloten) en 14.15 uur MAC3PARK stadion

vrijdag 6 december: 16.00 uur MAC3PARK stadion

zaterdag 7 december: 20.45 uur PEC Zwolle - AZ

zondag 8 december: facultatief

Let wel; dit schema is onder voorbehoud van wijzigingen.


Kaartverkoop PEC Zwolle - AZ

Wil jij bij PEC Zwolle - AZ aanwezig zijn, maar heb je nog geen kaart? Klik hier voor de online ticketshop of hier voor de verdere kaartverkoopinformatie. Voor deze wedstrijd geldt vrije verkoop, je hebt geen seizoenkaart of clubcard nodig om een entreebewijs aan te schaffen.


Facultatief

Op facultatieve trainingsdagen werkt (een groot gedeelte van) de selectie een individuele training af. Hiervoor krijgen de spelers een programma mee naar huis. Ook zijn er voetballers die op deze dagen wel op de club aanwezig zijn, voor behandelingen dan wel een extra oefensessie in de sportschool of op het veld.


Interne training

Onder een interne training wordt de sportschool in het MAC3PARK stadion of een pilates-les verstaan.


Besloten training

Om zo goed mogelijk aan de start van de competitiewedstrijd te verschijnen, wordt er soms besloten getraind. Deze oefensessies zijn om voetbaltactische redenen niet toegankelijk voor publiek en pers.

Eredivisie partners