Vanaf €10,- mee naar Enschede

Vanaf €10,- mee naar Enschede

Zondag speelt PEC Zwolle om 14.30 uur de belangrijke uitwedstrijd in Enschede tegen FC Twente. Voor supporters van de club bestaat de mogelijkheid om hier voor slechts €10,- bij aanwezig te zijn! Hieronder lees je hoe aan een entreebewijs te komen.

FC Twente - PEC Zwolle

Zondag 10 november, 14.30 uur

De Grolsch Veste, Enschede


-UPDATE- busreis inmiddels uitverkocht!

Kaarten kosten €22,50 per stuk. ABC-kaarthouders betalen €17,50. Kaarten kunnen online worden aangeschaft. Liever geholpen worden in de PEC Zwolle Fanshop? Kom dan langs op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. De bussen vertrekken zondag 10 november om 12.15 uur vanaf het Stadionplein. Zorg dat je tijdig aanwezig bent. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.


Autocombi-regeling 

Ook is het mogelijk om per auto naar De Grolsch Veste af te reizen. Koop hier jouw kaartje online. Een autokaart kost slechts €10,00. Omwisselen van de kaarten kan op de parkeerplaats bij het gastenvak van het stadion in Enschede en is mogelijk vanaf 13.00 uur. In verband met een beperkte parkeercapaciteit wordt je verzocht om met tenminste drie supporters in één auto af te reizen.


Data/tijden verkoop 

Tot en met vrijdag 8 november 12.00 uur zijn bus- en autokaarten te koop in de PEC Zwolle Fanshop en online.

En ook vindt er woensdagavond tussen 19.00 uur en 21.00 uur verkoop van autokaarten plaats in het Supporterscafe aan het Stadionplein.


Bijzonderheden  

- Jeugd onder de 16 jaar, dient begeleid te worden door een volwassene (18+).

- Aanschaf van een buskaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 

- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.

- Supporters die met de auto naar Enschede afreizen dienen ten alle tijden de aanwijzingen van stewards op te volgen.

- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 

- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan rondom het stadion in Enschede is niet toegestaan.

- Op de wedstrijddag is gebruikmaken van het openbaar vervoer naar Enschede alsmede verblijf voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijd in de gemeente Enschede voor supporters van PEC Zwolle niet toegestaan.

- In verband met een beperkte parkeercapaciteit wordt je verzocht om met tenminste drie supporters in één auto af te reizen. 

Eredivisie partners