Van Olst en Van der Vegt verlengen

Van Olst en Van der Vegt verlengen

De selectie van PEC Zwolle Vrouwen krijgt steeds meer vorm. Vandaag hebben Marushka van Olst en Imre van der Vegt hun handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis. De twee speelsters zijn allebei sinds 2017 in Zwolle actief en plakken daar nu nog een seizoen aan vast.

Marushka van Olst tekende in het seizoen 2020/2021 haar eerste contract bij PEC Zwolle Vrouwen, nadat ze eerst actief was bij de beloften. De snelle buitenspeelster is het afgelopen seizoen een constante dreiging geweest voor haar tegenstanders. In totaal kwam ze vijf keer tot scoren, waaronder een prachtige treffer vanaf eigen helft tegen Feyenoord.


Imre van der Vegt tekende in 2020 haar eerste tweejarige contract bij PEC Zwolle Vrouwen. Deze overeenkomst wordt nu met een jaar verlengd. Begin dit seizoen was Van der Vegt als moderne vleugelverdediger een bepalende speelster, alleen gooide een kruisbandblessure roet in het eten. Haar revalidatie loopt op schema en de verwachting is dan ook dat ze komend seizoen weer van waarde kan zijn voor het team.