Uitwedstrijden 2022-2023

Uitwedstrijden 2022-2023

Vandaag start de kaartverkoop voor de eerste uitwedstrijd van het komende seizoen. Op vrijdag 12 augustus spelen we om 20:00 uur in Velsen tegen SC Telstar.

De prijs voor een auto-combi bij uitwedstrijden is 10,-. De prijzen voor de buscombi's bedragen 24,50 (ABC-kaarthouders) en 29,50 voor een normale buscombi. De sterk gestegen externe kosten rondom uitwedstrijden hebben er toe geleid dat we de prijzen aan moeten passen, waarbij we gedurende het seizoen kijken welke acties we rondom specifieke wedstrijden kunnen organiseren.


Hoe stellen we de prijzen vast?

Voor de start van een nieuw seizoen bespreken we met de Supportersvereniging de prijzen en organisatie rondom uitwedstrijden. Het gezamenlijke uitgangspunt daarbij is dat we zoveel mogelijk supporters mee willen naar uitwedstrijden, en tegelijkertijd realistisch moeten kijken naar de kosten voor uitwedstrijden. Door de stijgende kosten voor o.a. brandstof, de huur van bussen, schoonmaakkosten en overige organisatiekosten (veelal 25-40%) hebben we de prijzen van de buscombi's op bovengenoemd bedrag vastgesteld.


SC Telstar - PEC Zwolle

Vrijdag 12 augustus, 20:00 uur

BUKO stadion, Velsen


Autokaarten kosten €10,-. Er kunnen maximaal 35 auto's worden toegelaten tot het stadionterrein van Telstar. Per auto dienen minimaal 4 personen te zitten. Omwisselen kan vanaf 19:00 uur bij het bezoekersvak van Telstar. Buskaarten kosten €29,50 (ABC-leden betalen €24,50). De vertrektijd van de bussen is 17.00 uur. Klik hier voor de kaartverkoop.


Voor PEC Zwolle-supporters is het niet toegestaan om voor de wedstrijd het centrum van Velsen of Haarlem in te gaan.


Belangrijk: ga je met de auto richting Telstar? Geef dan jouw kentekennummer en de 4 CRM nummers van de personen die plaats zullen nemen in deze auto door. Geef dit dan voor woensdag 10 augustus 13.00 uur door via info@peczwolle.nl.