Trainers Voetbalacademie bekend

Trainers Voetbalacademie bekend

Voor komend seizoen heeft de PEC Zwolle Voetbalacademie de trainersstaf rond. In die staf zijn twee nieuwe gezicht ten opzichte van het vorige seizoen. Wilko Braam is er daar één van en zal met ingang van het nieuwe seizoen de leiding hebben over PEC Zwolle O14.

Braam (28) is afkomstig van tweedeklasser asv Dronten, maar bindt door zijn nieuwe uitdaging de voetbalschoenen zelf niet meer onder. De verdediger, die tevens hoofd jeugdopleiding was bij asv Dronten, krijgt nu PEC Zwolle O14 onder zijn hoede.


Het nieuwe PEC Zwolle O21-team wordt komend seizoen geleid door Niek Loohuis. PEC Zwolle O18 en PEC Zwolle O17, die in de Eredivisie uitkomen en het opnemen tegen de zeven beste teams van Nederland, worden geleid door respectievelijk Alexander Palland en Dave Dubbink. Mattias Mijnheer is het tweede nieuwe gezicht en gaat samen met Koen Romme leiding geven aan PEC Zwolle O10. Mijnheer is als stagiair van de Landstede-opleiding sport en bewegen toegevoegd aan de trainersstaf.


Trainers 2020-2021

PEC Zwolle O21 – Niek Loohuis

PEC Zwolle O18 – Alexander Palland

PEC Zwolle O17 – Dave Dubbink

PEC Zwolle O16 – Joram Hendriks

PEC Zwolle O15 – Nico Haak

PEC Zwolle O14 – Wilko Braam

PEC Zwolle O13 – Stefan Lugtenberg

PEC Zwolle O12 – Dennis Rosink en Gillian Justiana

PEC Zwolle O11 – Juryan Zandvliet en Tjeerd Korf

PEC Zwolle O10 – Koen Romme en Mattias Mijnheer

PEC Zwolle O9 – Ignacio Tuhuteru


Diederik Boer (O21, O19, O15) Jacob Mulder (O17, O16, O14, O13, O12, O11, O10) en Pieter Nijland (O9) zullen komend seizoen verantwoordelijk zijn voor het trainen van de keepers.


Wilko Braam (l), hier op de foto met hoofd opleidingen Alexander Palland is een nieuw gezicht bij de PEC Zwolle Voetbalacademie.
Wilko Braam (l), hier op de foto met hoofd opleidingen Alexander Palland is een nieuw gezicht bij de PEC Zwolle Voetbalacademie.

Eredivisie partners