TotaalBED en PEC Zwolle verlengen

TotaalBED en PEC Zwolle verlengen

Nadat iets meer dan een week geleden de lopende overeenkomst met Craft Sportswear van een upgrade werd voorzien, is nu ook de samenwerking met TotaalBED verbeterd en verlengd! De slaapspecialist blijft tot medio 2023 aan de club verbonden en treedt toe tot het businesspartner-segment.

Adriaan Visser, voorzitter van PEC Zwolle: ,,Prachtig dat we wederom mooi zakelijk nieuws kunnen melden. Over deze upgrade van TotaalBED ben ik erg te spreken. Het is mooi dat wederom een bedrijf met de wortels in de regio Zwolle het vertrouwen uitspreekt in de club en ons op deze wijze steunt. Helemaal omdat de upgrade met terugwerkende kracht vanaf afgelopen zomer in gaat. Ik wil TotaalBED danken voor dit grote gebaar en zie uit naar het vervolg van onze jarenlange samenwerking.”


Mühip Kartal, algemeen directeur TotaalBED: ,,De upgrade van de samenwerking past in onze nieuwe groeistrategie. Zo zijn we bijvoorbeeld ook bezig met de verhuizing van ons hoofdkantoor en distributiecentrum richting het bedrijvenpark H2O, direct naast de A28. Via deze verhuizing en de verlengde overeenkomst bij PEC Zwolle gaan we de komende periode onze naamsbekendheid verder uitbouwen.”