Ticket Resale PEC Zwolle - PSV

Ticket Resale PEC Zwolle - PSV

Zaterdagavond ontvangt PEC Zwolle om 20:00 uur PSV. Ben je als seizoenkaarthouder (plotseling) verhinderd? Bied dan jouw plek voor deze wedstrijd aan via Ticket Resale. Zo geef je een ander de kans jouw lege plek in te nemen en ontvang je bovendien 50% van de losse ticketprijs als jouw plek ook daadwerkelijk wordt verkocht. Zo hebben we zaterdagavond een zo vol mogelijk MAC3PARK stadion!

Als seizoenkaarthouder kun je jouw plek te koop aanbieden als je een wedstrijd niet kunt. Is jouw plek voor die wedstrijd verkocht, dan wordt 50% van de losse ticketprijs van jouw plek automatisch aan jou uitbetaald. De Ticket Resale vind je in jouw ticketing account, waar je ook altijd de status van jouw ticket kunt zien.


Ticket Resale - hoe werkt het

Zodra een thuiswedstrijd in de verkoop gaat, kun je als seizoenkaarthouder via jouw account jouw ticket(s) aanbieden voor Ticket Resale. Het aanbieden van jouw ticket kun je eenvoudig doen onder 'Resale' en is mogelijk tot 2 uur voor aanvang van de wedstrijd. Er is geen limiet op het aantal wedstrijden waar je (een) ticket(s) voor kunt aanbieden. Je wordt uitbetaald zodra jouw ticket ook daadwerkelijk is verkocht en ontvangt dan 50% van de losse ticketprijs van jouw plek voor die wedstrijd. De uitbetaling wordt binnen twee weken na de betreffende wedstrijd gedaan. Een overzicht met de losse ticketprijzen voor reguliere- en topwedstrijden vind je hier.


Vragen over Ticket Resale? Bekijk dan eerst deze pagina met een Q&A.

Wil je losse kaarten kopen voor PEC Zwolle - PSV, klik dan hier.