Seizoenkaartcampagne gestart!

Seizoenkaartcampagne gestart!

De seizoenkaartcampagne voor het seizoen 2021-2022 is vrijdagochtend van start gegaan. Met goede vooruitzichten voor wat betreft het weer volledig spelen met publiek en de enorme zin in een nieuw voetbalseizoen is de club klaar helemaal klaar voor het tiende seizoen op rij in de Eredivisie.

Verlengen

Vanaf heden is het mogelijk om voor supporters die vorig seizoen een seizoenkaart optie 1 hadden, deze te verlengen. Dit kan met behoud van stoel t/m 13 juni. Seizoenkaarthouders die optie 2 en 3 hadden zijn dit seizoen al verzekerd van een plaats. Wel kunnen zij net als optie 1 aangeven of ze kiezen voor een seizoenkaart met garantie of een seizoenkaart onvoorwaardelijke support. Hier lees je er alles over en kun je ook jouw seizoenkaart verlengen.


Wachtlijst

Om alle seizoenkaarthouders komend seizoen een zo groot mogelijke kans te geven er elke wedstrijd live bij te zijn, heeft de club ervoor gekozen om de campagne te stoppen zo gauw er 7.500 plekken zijn gevuld. Supporters die er afgelopen seizoen niet bij waren, maar komend seizoen wel graag een seizoenkaart willen, kunnen zich inschrijven op de wachtlijst. Let wel; dit geldt dus alleen voor supporters die afgelopen seizoen geen seizoenkaart hadden.


Vragen?

Ons ticketingteam staat elke werkdag van 08.30 uur tot 17.00 uur voor jou klaar. Stuur een e-mail met je klantnummer naar info@peczwolle.nl of bel ons op (038) 453 49 48.