Samenwerking Craft Sportswear opengebroken en verlengd

Samenwerking Craft Sportswear opengebroken en verlengd

Craft Sportswear en PEC Zwolle hebben de lopende overeenkomst opengebroken en verlengd. De officiële kledingleverancier van de club blijft nu tot medio 2023 aan PEC Zwolle verbonden.

Adriaan Visser, voorzitter van PEC Zwolle: ,,De club speelt sinds het seizoen 2017-2018 in de kleding van Craft Sportswear. Op dat moment waren wij wereldwijd de eerste voetbalclub die in Craft Sportswear gekleed ging. Dat is tegenwoordig wel anders en toont aan wat een kwalitatief sterk merk het is. Door onze positieve ervaringen van de afgelopen jaren, maakt het mij trots dat we deze samenwerking nu verlengen.”


Adri Zwarthoff, CEO van Craft Benelux: ,,Het doet mij goed dat we de samenwerking met PEC Zwolle voor de komende jaren verlengen. Bij Craft Sportswear houden we van duurzame relaties en aangezien ons hoofdkantoor van Craft Benelux in Zwolle is gevestigd, zijn de lijntjes met de club kort en prettig te noemen. Naast dat we vele individuele sporters al decennia lang van de hoogst haalbare kwaliteit kleding voorzien, zijn we sinds 2017 ook actief met teamwear in onder andere de voetballerij. PEC Zwolle was daarin ons vlaggenschip en het is mooi dat we deze samenwerking de komende jaren continueren.  


Over Craft

Craft Sportswear, met haar roots in Zweden, ontwikkelt en fabriceert al 45 jaar functionele sportkleding en ondersteunt wereldwijd vele topatleten. Craft is midden jaren zeventig begonnen met het ontwikkelen van baselayers om het lichaam droog en op de juiste temperatuur te houden onder alle omstandigheden. Het bedrijf is gepassioneerd over elk detail en zorgt ervoor dat elke sporter optimaal kan presteren op elk niveau. Craft is onderdeel van de New Wave Group welke als beursgenoteerde onderneming vertegenwoordigd staat aan de Stockholm Stock Exchange. Meer informatie over Craft, is te vinden op www.craftsportswear.com.

Eredivisie partners