PEC Zwolle woensdag naar Bochum

PEC Zwolle woensdag naar Bochum

Zondagmiddag draaide de spelersbus met daarin de selectie en staf van PEC Zwolle de Ceintuurbaan weer op, na de groep te hebben opgehaald van Eindhoven Airport. Hier landde PEC Zwolle aan het begin van de middag na het trainingskamp in Spanje. De komende week wordt er weer getraind in Zwolle en geoefend in Duitsland.

Trainingslocaties

Het is mogelijk om trainingen van de eerste selectie te bezoeken. Deze oefensessies vinden plaats op het sportpark van Be Quick '28 of in het MAC3PARK Stadion.


Bezoeken trainingen bij Be Quick '28

Wanneer er bij Be Quick '28 op veld 5 wordt getraind, is er tussen veld 4 en 5 ruimte achter het hek om de trainingen te bekijken.


Bezoeken trainingen in het MAC3PARK Stadion

Tijdens het seizoen zijn trainingen in het MAC3PARK Stadion niet toegankelijk voor publiek. Interne trainingen vinden binnen plaats in het stadion (bijvoorbeeld in het krachthonk) en zijn logischerwijs niet te bezoeken.


Trainingsschema week 49


Maandag 5 december

Vrij


Dinsdag 6 december

10:30 uur (Be Quick '28)


Woensdag 7 december

14:00 uur VFL Bochum - PEC Zwolle (besloten)


Donderdag 8 december

14:30 uur (MAC3PARK Stadion)


Vrijdag 9 december

Vrij


Zaterdag 10 december

10:30 uur (Be Quick '28)


Zondag 11 december

10:30 uur (Be Quick '28)


Wijzigingen

Let op: dit programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Het kan zijn dat trainingen om wat voor redenen dan ook worden verplaatst van locatie of op een ander tijdstip aanvangen. Houd daarom altijd de agenda op de website in de gaten en het websitebericht met het trainingsschema van de betreffende week. Hier worden wijzigingen zo gauw deze bekend zijn doorgevoerd.


Interne training

Een interne training vindt plaats in het MAC3PARK Stadion. Bijvoorbeeld een sessie in het krachthonk.


Besloten training

Om zo goed mogelijk aan de start van de competitiewedstrijd te verschijnen, kan er besloten worden getraind. Deze oefensessies zijn om voetbaltactische redenen niet toegankelijk voor publiek en pers.

Divisiepartners

Keuken Kampioen 2022/2023