PEC Zwolle presenteert thuistenue seizoen 2021-2022

PEC Zwolle presenteert thuistenue seizoen 2021-2022

Het nieuwe thuistenue waar PEC Zwolle het tiende eredivisieseizoen op rij haar thuiswedstrijden in zal gaan spelen, is vrijdagmiddag gepresenteerd. Het Craft-tenue, welke tot stand is gekomen met medewerking van een afvaardiging van het Zwolsch Supporters Collectief, is vanaf heden online verkrijgbaar.

In vergelijking met voorgaande jaren heeft het shirt meer witte accenten. Op de mouw staat de Zwolse vlag afgebeeld. In de binnenkant van het shirt, ter hoogte van de kraag, staat een lyric, geschreven door rapper Sticks. Datzelfde deed de rasechte Zwollenaar bij het uittenue alsmede het derde shirt, welke de komende weken zullen worden gepresenteerd. De drie teksten aan de binnenkant van de drie shirts vormen samen één geheel.


Op de voorkant van het shirt prijkt de naam van de nieuwe hoofdsponsor VDK Groep. Achterop is er ruimte voor Hegeman en Wehkamp. Roscom Promotie zal zichtbaar zijn op de broek van het tenue.


Het thuistenue is enkel online aan te schaffen, dus niet in de PEC Zwolle Fanshop. Klik hier om jouw shirt te bestellen. Voor 23.00 uur besteld is de volgende dag in huis, ook op zaterdag. Alleen wanneer je kiest voor bedrukking, dan kan het maximaal drie extra werkdagen duren.