PEC Zwolle Fanshop weer geopend

PEC Zwolle Fanshop weer geopend

De PEC Zwolle Fanshop is weer geopend op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. De shop aan de voorzijde van het MAC3PARK stadion is coronaproof gemaakt, waardoor nu ook weer in de winkel fanartikelen kunnen worden aangeschaft en seizoenkaarten kunnen worden verlengd.


Voetbalkadokaart

Nu de fanshop weer open is, is het ook mogelijk om de voetbalkadokaart te verzilveren. Dit kan nog tot 1 juli. Let wel, de aanwezige wedstrijd- en trainingskleding van afgelopen seizoen zijn nog maar beperkt aanwezig. Normaliter geldt er geen korting op kleding bij betaling met de voetbalkadokaart. Echter door de beperkte oplage van kleding, gelden de bestaande kortingen ook voor de voetbalkadokaart. Dit geldt dus enkel voor wedstrijd- en trainingskleding van afgelopen seizoen.

 

Coronamaatregelen PEC Zwolle Fanshop

Uiteraard heeft ook PEC Zwolle zich te houden aan de coronamaatregelen vanuit het RIVM en de regering. Lees daarom onderstaande punten goed door en kom niet naar de PEC Zwolle Fanshop bij klachten als verkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of benauwdheid.


- Maximaal 2 personen tegelijk in de fanshop

- Gezinnen: maximaal één gezinslid naar binnen

- Houd 1,5 meter afstand

- Handen desinfecteren bij in- en uitgang

- Betalen kan enkel d.m.v. pintransactie


Online

Ook kan er nog steeds online geshopt worden. Dit kan echter niet met de voetbalkadokaart. Klik hier voor de webshop.Eredivisie partners