Mirjam Clifford nieuwe teammanager PEC Zwolle

Mirjam Clifford nieuwe teammanager PEC Zwolle

Mirjam Clifford (51) is de nieuwe teammanager van PEC Zwolle. Clifford treedt per 1 oktober in dienst en zal tot die tijd op de wedstrijddagen al aan de slag gaan in haar nieuwe rol bij de club.

Met Clifford heeft PEC Zwolle een zeer ervaren teammanager binnengehaald. Voor haar komst naar Zwolle was ze ruim 25 jaar actief bij Vitesse.


Gerry Hamstra, technisch directeur PEC Zwolle, is blij dat Clifford voor PEC Zwolle heeft gekozen: ,,Nadat tot onze spijt Isaak heeft besloten weg te gaan, zijn we blij dat we in Mirjam een goede vervangster hebben gevonden. Ze heeft veel ervaring en dat is in haar veelomvattende functie natuurlijk zeer belangrijk. Mirjam is een goede persoonlijkheid die veel ervaring heeft in spelersbegeleiding en een welkome versterking voor de staf en spelersgroep is.”


Mirjam Clifford: ,,Ik ben dankbaar dat ik bij PEC Zwolle als teammanager aan de slag kan gaan. Ook ben ik enthousiast om nieuwe mensen te leren kennen binnen de club en mijn bijdrage te leveren aan een zo succesvol mogelijk seizoen.”