Kids- en juniorclub organiseert activiteiten in herfstvakantie

Kids- en juniorclub organiseert activiteiten in herfstvakantie

De Kids- en juniorclub van PEC Zwolle organiseert in samenwerking met voetbalschool Skills twee leuke activiteiten in de herfstvakantie. Hieronder lees je wat er op woensdag 24 oktober te doen is voor de leden.

Voetbalclinic

Bij Be Quick’28 wordt er op het veld een echte voetbalclinic gegeven. Deze sportieve activiteit is voor jeugdleden van 5 tot en met 11 jaar en staat gepland woensdag 24 oktober van 14.00 tot 17.00 uur. Verzamelen is bij het Supportershome aan het Stadionplein, neem je sportkleding mee of trek deze thuis al aan. Opgeven kan via een e-mail naar kids-juniorclub@scpeczwolle.nl onder vermelding van naam, leeftijd en lidnummer. Let wel; doe dit voor maandag 22 oktober 18.00 uur, daarna is aanmelden niet meer mogelijk.

FIFA-toernooi

In het Supportershome van PEC Zwolle wordt een FIFA-toernooi georganiseerd. Deze activiteit is voor jeugdleden van 11 tot en met 17 jaar en wordt gehouden op woensdag 24 oktober van 14.15 tot 17.30 uur. Bij genoeg aanmeldingen kan je tijdens het wachten deelnemen aan een voetbalclinic, dus neem voor de zekerheid sportkleding mee. Opgeven kan via een e-mail naar kids-juniorclub@scpeczwolle.nl onder vermelding van naam, leeftijd en lidnummer. Let wel; doe dit voor maandag 22 oktober 18.00 uur, daarna is aanmelden niet meer mogelijk.