Kaartverkoop PSV-uit van start

Kaartverkoop PSV-uit van start

Zaterdag 21 december speelt PEC Zwolle de laatste competitiewedstrijd van 2019. In Eindhoven is PSV vanaf 19.45 uur de tegenstander. Als supporter van PEC Zwolle kan je deze wedstrijd per bus, auto of openbaar vervoer bezoeken. Hieronder lees je alle informatie die je nodig hebt.

PSV – PEC Zwolle

Zaterdag 21 december 2019, 19.45 uur

Philips stadion, Eindhoven


Busreis

Kaarten kosten €27,50 per stuk. ABC-kaarthouders betalen €22,50. Kaarten kunnen online worden aangeschaft. Het is ook mogelijk om in de PEC Zwolle Fanshop jouw kaart te kopen. Kom dan langs op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.


De bussen vertrekken zaterdag 21 december om 16.30 uur vanaf het Stadionplein. Zorg dat je tijdig aanwezig bent. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.


Autocombi-/ openbaar vervoer-regeling 

Liever met de auto of openbaar vervoer naar Eindhoven? Dat kan. Koop hier jouw kaartje online. Een auto/ openbaar vervoer kaart kost €15,-. Het omwisselen kan vanaf 18.00 uur bij het gastenvak van het Philips stadion, vak MM. Parkeren bij het stadion kan op P-Strijp.


Data/tijden verkoop 

Tot en met vrijdag 20 december 12.00 uur zijn kaarten te koop in de PEC Zwolle Fanshop en online.


Bijzonderheden  

- Jeugd onder de 16 jaar, dient begeleid te worden door een volwassene (18+).

- Aanschaf van een buskaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 

- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.

- Supporters die met de auto naar Eindhoven afreizen dienen ten alle tijden de aanwijzingen van stewards rondom het stadion op te volgen.

- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 

Eredivisie partners