Kaartverkoop PEC Zwolle - PSV gestart

Kaartverkoop PEC Zwolle - PSV gestart

Op zaterdag 24 februari ontvangt PEC Zwolle de lijstaanvoerder van de Eredivisie, PSV. De wedstrijd in het MAC3PARK stadion begint om 20:00 uur. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Seizoenkaarthouders en clubcardhouders kunnen voor deze wedstrijd maximaal twee kaarten kopen.

Seizoenkaart/clubcard

Ben je seizoenkaarthouder van PEC Zwolle? Dan kun je maximaal vier kaarten voor deze wedstrijd kopen. Ook als clubcardhouder kun je maximaal vier kaarten kopen voor PEC Zwolle - PSV. Het is op dit moment niet mogelijk om een nieuwe clubcard aan te vragen.


Flexibele seizoenkaart

Heb je een flexibele seizoenkaart? Dan kun je voor deze topwedstrijd één credit inzetten en daarmee een kaart kopen voor de tribune waarvoor jij een flexibele seizoenkaart hebt gekocht.


Ticket Resale

Ben je seizoenkaarthouder, maar 24 februari niet in de gelegenheid om naar de wedstrijd te komen? Het aanbieden van jouw ticket kun je eenvoudig doen onder 'Resale' en is mogelijk tot 2 uur voor aanvang van de wedstrijd. Je wordt uitbetaald zodra jouw ticket ook daadwerkelijk is verkocht en ontvangt dan 50% van de losse ticketprijs van jouw plek voor die wedstrijd. De uitbetaling wordt binnen twee weken na de betreffende wedstrijd gedaan. Meer over Ticket Resale lees je hier.