Jassina Blom eerste nieuwe aanwinst

Jassina Blom eerste nieuwe aanwinst

PEC Zwolle Vrouwen heeft de eerste nieuwe aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. Jassina Blom (25) heeft voor 2 seizoenen getekend. De Belgische speelster komt over van KAA Gent.

Blom is geen onbekende op de Nederlandse velden. Tussen 2016 en 2019 speelde ze drie seizoenen in Nederland voor respectievelijk sc Heerenveen Vrouwen en FC Twente Vrouwen. Ook speelde ze meerdere wedstrijden voor de nationale ploeg van België.


Jassina Blom: ,,Het klopt dat ik de Nederlandse Eredivisie al ken, door mijn verleden bij Heerenveen en Twente. Vorig seizoen speelde ik in België bij Gent, maar nu keer ik dus terug naar Nederland. Ik ben super benieuwd om het nieuwe seizoen in Zwolle te gaan starten en kijk hier dan ook bijzonder naar uit.”


Sebastiaan Borgardijn, technisch manager PEC Zwolle Vrouwen: ,,Ik ben heel blij dat we Jassina hebben aangetrokken. Ze is met haar 25 jaar zeer ervaren en die ervaring kan onze jonge ploeg goed gebruiken. Daarnaast kan ze ook nog eens op meerdere posities op het veld uit de voeten. Zowel op het middenveld als op meerdere posities in de aanval. Bij deze wens ik Jassina heel veel succes toe!”