Hoofdsponsor Compello, label: Trustbrix

Hoofdsponsor Compello, label: Trustbrix

Niet de naam van hoofdsponsor Compello maar die van hun label Trustbrix zal tijdens het seizoen 2014-2015 op het shirt van PEC Zwolle staan. De keuze om de naamsbekendheid van Trustbrix via het shirt van PEC Zwolle te vergroten is één van de redenen voor Compello om de komende seizoenen hoofdsponsor van PEC Zwolle te worden.

Erwin Giesbers, algemeen directeur Compello: ,,Afgelopen april waren we bezig met de afronding van de productie van onze nieuwe oplossing, de Trustbrix. Inmiddels is de Trustbrix leverbaar en dit innovatie product willen we de komende tijd onder de aandacht brengen. Daarom hebben we er eenmalig voor gekozen om tijdens die memorabele bekerfinale tegen Ajax de naam “Compello” op het shirt te gebruiken.”

Samen Europa in
,,Trustbrix richt zich met haar oplossing niet alleen op Nederland.. Het was dan ook fantastisch dat PEC Zwolle de KNVB beker won in de zinderende finale tegen Ajax en daarmee Europees voetbal afdwong. Nu kunnen we ook in de rest van Europa Trustbrix onder de aandacht brengen. Zowel PEC Zwolle als Trustbrix hebben de ambitie om (sterke) spelers van naam te worden” merkt Erwin Giesbers tot slot op. Adriaan Visser, voorzitter van PEC Zwolle, beaamt het verhaal van Erwin Giesbers: ,,Voor de uitstraling van PEC Zwolle is het goed dat er een sterk merk op ons shirt staat. Met Compello en het label Trustbrix heeft de club zo’n organisatie gevonden. Het is mooi dat we nu gezamenlijk onze grenzen verleggen en Europa in gaan. Al verwacht ik als voorzitter ook binnen onze landsgrenzen een mooi seizoen te beleven.”

Trustbrix
Trustbrix is een nieuwe IT-oplossing die het voor bedrijven makkelijker en goedkoper maakt om een IT-infrastructuur in te richten en te beheren. Anders dan voorheen bevindt zich alle hard- en software die een bedrijf nodig heeft op één fysieke plaats, namelijk in de Trustbrix. Deze Trustbrix kan bij het bedrijf zelf staan of in een datacenter. “IT-innovatie in een Brix”!