Hoofdscout Sander Jonkman langer bij PEC Zwolle

Hoofdscout Sander Jonkman langer bij PEC Zwolle

Sander Jonkman (32) blijft ook de komende jaren aan PEC Zwolle verbonden als hoofd scouting profvoetbal. De Zwollenaar, wiens contract onlangs afliep, blijft nu tot medio 2027 werkzaam bij de club.

Sander Jonkman: ,,Ik ben heel blij met deze contractverlenging en het vertrouwen vanuit de club. We hebben de afgelopen periode met het scoutingteam in binnen- en buitenland hard gewerkt en we zijn alweer druk bezig om alles in kaart te brengen voor toekomstige transferperiodes. Ik kijk dan ook uit naar de komende drie jaar waarin we op zoek blijven gaan naar spelers die PEC Zwolle kunnen helpen op weg naar een stabiele eredivisieclub.”


Technisch directeur Gerry Hamstra reageert: ,,Sander ademt voetbal en is dan ook 24/7 hiermee bezig. Op zijn vlak helpt hij samen met het scoutingteam aan het verder professionaliseren van de club, door het zoeken naar spelers die voor PEC Zwolle van meerwaarde kunnen zijn. We zijn heel tevreden over zijn functioneren en zijn daarom blij dat we samen tot een langere samenwerkingsperiode zijn gekomen.”