Gerrit Jansen vertrekt bij PEC Zwolle

Gerrit Jansen vertrekt bij PEC Zwolle

Gerrit Jansen heeft per 1 juli afscheid genomen van PEC Zwolle. Jansen zat geruime tijd in de raad van commissarissen van de club en was tussen 1994 en 2000 als bestuurslid van de businessclub actief bij PEC Zwolle. Vanaf 2009 zat Jansen eerst in de RVC en daarna in het stichtingsbestuur.

Gerrit Jansen: ,,Sinds juni 1990 ben ik lid van de businessclub. Daarna als bestuurslid van de businessclub, sinds twaalf jaar lid van de RVC en vervolgens als lid van het stichtingsbestuur. In die periode ben ik altijd sponsor geweest van PEC Zwolle en heb ik hele mooie dingen zien gebeuren bij de club met als gloriejaar 2014. Ik heb hier veel mensen leren kennen en altijd het motto gehad dat wanneer het voetbal even wat minder is, je ervoor moet zorgen dat de businessclub waardevol genoeg is voor de leden om sponsor te blijven. De reden dat ik nu heb besloten te stoppen is eenvoudig; na twaalf jaar is het simpelweg tijd voor vers bloed. PEC Zwolle staat nu aan de vooravond van het tiende seizoen op rij in de Eredivisie. Dat is een geweldige mijlpaal, die ik me twaalf jaar geleden niet had kunnen inbeelden. Ik ben blij dat ik hieraan mijn steentje mocht bijdragen en zal de club als sponsor en fan blijven steunen.”


Voorzitter Adriaan Visser heeft lovende woorden voor Jansen: ,,Gerrit is een echte PEC-man. Dat kan ook niet anders als je je zoveel jaren met alle ziel en zaligheid inzet voor onze mooie club. Een echte verbinder, zo kan ik Gerrit het best omschrijven. Hij wist als geen ander de zakelijke achterban met elkaar in contact te brengen én te houden. Uiteraard respecteer ik zijn beslissing en ben ik verheugd dat Gerrit als sponsor nog gewoon aan PEC Zwolle verbonden blijft en onze zakelijke achterban hem ook in het tiende eredivisieseizoen op rij mag blijven tegenkomen tijdens onze thuiswedstrijden. Bij deze dank ik Gerrit hartelijk voor zijn bewezen diensten en wens hem het allerbeste toe.”