Belangrijk: alle informatie PEC Zwolle - Sparta Rotterdam

Belangrijk: alle informatie PEC Zwolle - Sparta Rotterdam

Zaterdag speelt PEC Zwolle de tweede thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Om 16.30 uur is Sparta Rotterdam te gast in het MAC3PARK stadion. Ben jij zaterdag ook bij dit duel aanwezig? Lees dan voor vertrek onderstaande informatie goed door.

Zaterdag speelt PEC Zwolle de tweede thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Om 16.30 uur is Sparta Rotterdam te gast in het MAC3PARK stadion. Ben jij zaterdag ook bij dit duel aanwezig? Lees dan voor vertrek onderstaande informatie goed door.


Vanwege de corona-situatie gaat een wedstrijdbezoek er de komende thuisduels anders uitzien dan gebruikelijk. De club gaat daarbij uit van jouw medewerking en begrip, om zodoende met elkaar in een veilige en gezonde setting van de wedstrijden te genieten. PEC Zwolle heeft er alles aan gedaan om, binnen de corona-omstandigheden, jouw verblijf in het MAC3PARK stadion zo aangenaam mogelijk te maken.


Tickets scannen en uitprinten

Op alle ingangen (met uitzondering van de Marten Eibrink/Noord Tribune & het gastenvak) is het mogelijk om met jouw mobiel het (e-)ticket te laten scannen.


Heb jij een ticket besteld op de Marten Eibrink/Noord of in het gastenvak dan zul je jouw ticket moeten uitprinten. Het is helaas niet mogelijk om jouw ticket te laten uitprinten bij het stadion.


Horeca

Op het buitenterrein zijn horeca-punten aanwezig. Daar kan je terecht voor een hapje en drankje. Ook wordt er bier verkocht voorafgaand aan de wedstrijd. De vertrouwde horecapunten in het stadion zijn voorlopig gesloten. Zorg dus dat je van tevoren catering aanschaft, want je kan tijdens de wedstrijd of in de rust het stadion niet verlaten. Je mag één eigen PET-fles (0,5 liter) meenemen het stadion in, blikjes zijn niet toegestaan.


Gezondheidscheck

Voor het stadion betreden wordt dien je een gezondheidscheck te doen. Een goedkeuring van deze check kan bij binnenkomst worden getoond. Een screenshot op de telefoon daarvan is al voldoende, ga daarvoor naar: peczwolle.nl/gezondheid. Zorg dat je de check tijdig gedaan hebt, dit zorgt voor een betere doorstroming. 


In- en uitstroom

Op jouw entreebewijs staat een tijdvak vermeld. De club roept je dringend op om hier rekening mee te houden, op die manier kunnen we een goede instroom met elkaar reguleren. Het is goed mogelijk dat de wachttijd langer is dan je normaliter gewend bent. Let bij eventuele rijvorming wel op, dat je de anderhalve meter afstand tot elkaar in tact houdt. Zoals gebruikelijk dien je een geldig identiteitsbewijs bij je te hebben.


Ben je eenmaal in het stadion, dan dien je zo snel als mogelijk jouw stoel op te zoeken. Volg na afloop van de wedstrijd en bij het in fases verlaten van het stadion de aanwijzingen van de stewards op. Zij zullen middels een rood/groen bordje aangeven wanneer je per tribunevak het stadion kan verlaten. Let bij het verlaten van het stadion wederom op de anderhalve meter afstand.


Vaste rij- en stoelnummer

Gezien de beperkingen in capaciteit is het niet te realiseren elke supporter op zijn of haar eigen stoel te laten plaatsnemen. Wel streven wij ernaar zoveel mogelijk supporters op hun eigen vak/tribune of vergelijkbare plek te laten plaatsnemen.


Het is daarbij verplicht om op jouw plek in het stadion te gaan zitten die staat vermeld op jouw wedstrijdkaart. Het is niet toegestaan om tijdens de wedstrijd van plaats te wisselen of te verplaatsen. Ook bij slecht weer is het niet toegestaan om te verplaatsen in het stadion. 


Zingen

Het is helaas niet toegestaan om te zingen en uitbundig te juichen volgens de RIVM-richtlijnen. Als club dienen wij dit protocol te volgen, en gaan ervan uit dat ook jij je hier aanhoudt.


Mondkapjes

Het is voor iedere stadionbezoeker verplicht om een mondkapje te dragen wanneer men het MAC3PARK stadion betreedt en zich door het stadion begeeft. Het mondkapje hoeft niet gedragen te worden wanneer men op de eigen stoel zit.


Rust

In de rust van de wedstrijd is het niet toegestaan je plek te verlaten. De horecapunten zijn ook dan gesloten. Enkel voor toiletbezoek mag je van jouw plaats. Dit mag ook tijdens de wedstrijd. Denk daarbij wel aan het mondkapje.


Gastenvak

Om zoveel mogelijk supporters op de tribunes te kunnen plaatsen biedt de club ook plekken in het gastenvak aan. Vanwege het beveiligingsglas dat wij daar normaal gesproken dienen te plaatsen om supporters van de tegenpartij te mogen verwelkomen, is het zicht in dit vak beperkt. Volgende week woensdag 30 september wordt deze wand weggehaald, helaas was het organisatorisch niet te realiseren de wand voor aanstaande zaterdag te laten verwijderen.


Openingstijden

De komende thuisduels opent het stadion zowel voor publiek als sponsoren een uur voor de aftrap. Zaterdag is dat dus vanaf 15.30 uur. De PEC Zwolle Fanshop is op de wedstrijddag gesloten. 


Winkels

Door het nieuwe aanvangstijdstip van 16.30 uur zijn de winkels op het Stadionplein voor de aftrap nog geopend. Wij verzoeken je vriendelijk alle aanwijzingen vanuit de verkeersregelaars en stewards op te volgen, zodat er ook ruimte is voor het winkelend publiek. 


Fiets of openbaar vervoer

Kom zaterdag bij voorkeur wandelend, met het openbaar vervoer of fietsend naar het MAC3PARK stadion. Zet je fiets neer bij de fietsstalling in de buurt van jouw tribune.


Voor de Fred Patrick tribune is dat de stalling bij Be Quick’28, voor de Marten Eibrink tribune is dat de stalling bij het CSE, voor de Klaas Drost tribune is dat bij de ingang van de Zuid-tribune aan de Ceintuurbaan-zijde en voor de Henk Timmer tribune is dat zoals gebruikelijk bij de hoofdingang. 


Parkeren

Ben je zaterdag toch voornemens om met de auto te komen? Dan kan je deze het beste parkeren op het bedrijventerrein ten noorden van het stadion. Zet jouw auto neer bij het Topsportcentrum van Landstede of op een andere parkeergelegenheid tussen de Boerendanserdijk en de Oude Meppelerweg. Zorg daarbij dat je de algemeen geldende parkeerregels in acht neemt. Parkeren langs de Boerendanserdijk is niet toegestaan.


Tassenbeleid

Het is niet toegestaan om rugtassen groter dan A4-formaat mee te nemen. 


Rookvrij

Vanaf het seizoen 2020/2021 zijn alle stadions in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisies rookvrij. Dit betekent dat het verboden is om binnen het MAC3PARK stadion te roken. Voor meer informatie over dit initiatief kan je terecht op rookvrijevoetbalstadions.nl.


Entreebewijs

De wedstrijd aanstaande zaterdag tussen PEC Zwolle en Sparta Rotterdam is uitsluitend te bezoeken met een geldig entreebewijs. Heb je geen geldig entreebewijs, dan heeft het geen zin om naar het MAC3PARK stadion te komen.


Klachten? Blijf thuis!

Heb jij klachten die gerelateerd zijn aan het coronavirus? Dan is het dwingende advies om thuis te blijven. Ook bij verkoudheidsklachten dien je niet naar het MAC3PARK stadion af te reizen.


Voor het betreden van het stadion dienen supporters een korte gezondheidscheck uit te voeren op hun mobiel via peczwolle.nl/gezondheid. Deze moeten supporters bij binnenkomst aantonen bij de aanwezige stewards. Tevens dien je bij binnenkomst de handen te desinfecteren. 


Vragen?

Heb je een vraag? Lees hier alle veelgestelde vragen over het stadionbezoek in corona tijd. Je kunt altijd contact opnemen met ons ticketing team.


Stuur een e-mail met je klantnummer naar info@peczwolle.nl of bel ons op (038) 453 49 48.

Eredivisie partners