FAQ

FAQ

Lees hier alle veelgestelde vragen over het kopen van tickets voor wedstrijden en het aanschaffen van een seizoenkaart of clubcard.

Lees hier alle veelgestelde vragen omtrent stadionbezoek tijdens coronatijd.

Lees hier de meest actuele informatie omtrent (losse) kaartverkoop


Veelgestelde vragen over seizoenkaarten?

Lees hier alle veelgestelde vragen over het verlengen en/of aanschaffen van een seizoenkaart.


Waar kan ik kaarten kopen?   

Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle zijn online, in de PEC Zwolle Fanshop of tijdens wedstrijddagen (mits de wedstrijd niet is uitverkocht) bij de stadionkassa's verkrijgbaar.


Hoe kan ik via internet kaarten bestellen?   

Het is mogelijk om op de plattegrond van het MAC³PARK stadion jouw stoel(en) uit te kiezen, om zo bijvoorbeeld mensen mee te nemen in de buurt van jouw eigen plaats. Je kunt de online ticketshop bereiken via deze link.   


Kan ik via internet ook kaarten bestellen voor een andere seizoenkaart- of clubcard-houder?   

Jouw inlogaccount is automatisch gekoppeld aan jouw seizoenkaart of clubcard. Wil jij ook kaarten bestellen met de seizoenkaart of clubcard van iemand anders, dan kan dat. Allereerst selecteer je het totaal aantal kaarten dat je wil bestellen en ga je verder naar je winkelmandje. Hier krijg je de melding dat je meer kaarten hebt dan waarvan je eigenaar mag zijn volgens de kaartverkoopregels. Je kunt dit aanpassen door op de button ‘Ken eigenaars toe’ aan te klikken.


Vervolgens kun je kiezen voor de optie ‘Geef aan een andere klant’ of ‘Aan een vriend geven’. Vul de volgende gegevens in van de andere kaarthouder: klantnummer (het 8-cijferige nummer dat boven de naam staat op de seizoenkaart of clubcard, beginnend met 30), de postcode van de kaarthouder en de achternaam van de kaarthouder (zonder voorvoegsels).


Klik vervolgens op 'Persoon kiezen', hierna kun je per ticket bepalen aan welke gegevens je deze wilt koppelen.  Uiteraard blijft het ook mogelijk om met meerdere seizoenkaarten of clubcards kaarten te kopen in de Fanshop van PEC Zwolle.   


Heb jij een andere vraag? Neem dan contact op via een e-mail naar info@peczwolle.nl


Wat zijn de openingstijden van de PEC Zwolle Fanshop en de receptie? 

De PEC Zwolle Fanshop en receptie zijn iedere werkdag van 08.30 tot 17.00 uur geopend. Op wedstrijddagen zijn de PEC Zwolle Fanshop en de receptie anderhalf uur voorafgaand aan de wedstrijd geopend en tot minimaal een half uur na afloop.  


Waar vind ik de PEC Zwolle Fanshop? 

De PEC Zwolle Fanshop bevindt zich aan de Ceintuurbaanzijde van het stadion, naast de hoofdingang. 


Wat zijn de contactgegevens van PEC Zwolle?

Bezoekadres: Stadionplein 1, 8025 CP ZWOLLE 

Postadres: Postbus 402, 8000 AK ZWOLLE

Telefoonnummer: 038 – 453 49 48 

E-mailadres: info@peczwolle.nl

Website: www.peczwolle.nl 


Hoe kan ik een toegangskaart voor een thuiswedstrijd van PEC Zwolle aanschaffen? 

Drie weken voorafgaand aan een thuiswedstrijd start de kaartverkoop. Per wedstrijd varieert de kaartverkoopinformatie. Alle informatie inclusief de kaartverkoop vind je hier.  


Kan ik nog een clubcard aanschaffen? 

Ja, een clubcard van PEC Zwolle is het gehele seizoen aan te schaffen voor €7,50 in de PEC Zwolle Fanshop. Meer informatie over het bestellen van een clubcard vind je hier


Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@peczwolle.nl of te bellen naar 038 453 49 48.