Online Zwols Kampioenschap Voetbalquiz

Online Zwols Kampioenschap Voetbalquiz

PEC Zwolle en Voetbalquiz Zwolle organiseren samen een online editie van het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz! Test jouw kennis, geniet van unieke fragmenten en maak kans op prachtige prijzen. En bovenal, beleef woensdag 24 februari een mooie avond online, samen met vrienden, familie, teamgenoten en mede-supporters!

De quiz test jouw algemene voetbalkennis en bevat vragen uit acht verschillende categorieën waaronder Eredivisie, stadions, portretfoto’s en uiteraard PEC Zwolle. Tijdens de quiz komen de nodige voetbalprominenten voorbij en het geheel wordt gepresenteerd door stadionomroeper Marco ten Kate.


Het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz is een begrip in Zwolle, maar ook in de rest van voetbalminnend Nederland. Het event is zeven keer eerder georganiseerd en alle voorgaande edities waren in rap tempo uitverkocht. Als de corona-omstandigheden er naar zijn, wordt er medio september weer een reguliere editie van het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz georganiseerd in het Landstede Sportcentrum. Tot dat moment strijkt de winnaar van 24 februari met de glorieuze eer en kroont het zich tot de allereerste Online Kampioen Zwolse Voetbalquiz!


Aanmelden

Doe jij woensdag 24 februari mee? Klik dan snel hier en meld je aan. Iedereen vanuit heel Nederland is daarbij van harte welkom! Deelname aan de voetbalquiz is gratis, al wordt er wel een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de projecten van de maatschappelijke tak van de club; PEC Zwolle United. Het is mogelijk om alleen of met een groep aan de quiz deel te nemen. Ga je de strijd aan met een groep, dan dient één iemand zich aan te melden en zorg je woensdagavond 24 februari zelf voor een verbinding met elkaar via bijvoorbeeld Zoom of Teams. Ben je aangemeld? Dan ontvang je uiterlijk dinsdag 23 februari een e-mail met alle praktische informatie en een link om deel te nemen. De voetbalquiz begint om 19.30 uur.


Alle teams hebben een bevestigingsmail met alle informatie. Geen informatie ontvangen of heb je vragen? Stuur even een e-mail naar info@peczwolle.nl.

Goed doel: PEC Zwolle United

PEC Zwolle United, het maatschappelijk hart van betaald voetbalorganisatie PEC Zwolle, gebruikt sinds 2010 de kracht van sport voor sociaal-maatschappelijke projecten. Samen met betrokken partners worden voor diverse doelgroepen, van jong tot oud, tal van activiteiten georganiseerd. Denk daarbij aan PEC kicks ASS (voetbal voor kinderen met autisme), OldStars walking football (voetbalproject voor ouderen) en Playing for Success (naschoolse opvang in het stadion om de weerbaarheid van kinderen te versterken). PEC Zwolle United is onderdeel van ANBI-stichting Regio Zwolle United en is onlosmakelijk verbonden aan de betaald voetbalorganisatie PEC Zwolle.

Eredivisie partners