Subvention

Subvention

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Aan de hand van vijf vragen maakt u deze week kennis met onze sponsor: Bernhard Scholing van Subvention.

Wie bent u?   

Mijn naam is Bernhard Scholing en ik ben al bijna 20 jaar werkzaam bij Subvention.


Wat doet uw bedrijf?      

Subvention is hét onafhankelijke subsidieadviesbureau van Nederland voor investerings- en innovatieprojecten waarbij we ons richten op Vastgoed, Industrie, Woningcorporaties, Agrarisch en ICT. Subvention regelt de optimale combinatie van geldelijke subsidies, fiscale stimuleringsmaatregelen en bijzondere financieringen. 


Dit jaar viert Subvention haar 20-jarige jubileum. Al vanaf 1998 dragen we bij aan de ambities van ondernemers in Nederland door zoveel mogelijk voordeel voor hen te behalen. Niet alleen voordeel in de vorm van subsidies, maar ook op het gebied van innovatie, onderzoek, energiebesparing en maatschappelijk verantwoord ondernemen.  Wij zetten deze mijlpaal extra in de spotlights met een nieuw logo en nieuwe huisstijl: 

Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?      

We zijn sinds eind 2013 gevestigd in Zwolle en direct het eerstvolgende seizoen 2014-2015 sponsor geworden van PEC Zwolle. Veel medewerkers van Subvention zijn voetballiefhebber en het merendeel is zelf ook sportief. Daarom vinden ze het leuk om met een collega, vriend, familielid of met een relatie naar een wedstrijd te gaan. Daarbij vind ik het zelf leuk om collega-ondernemers uit Zwolle en omstreken te ontmoeten tijdens de georganiseerde bijeenkomsten.


Bij de bouw van het stadion en het hotel hebben we meegeholpen om de subsidiemogelijkheden voor duurzaam bouwen te onderzoeken. De relatie bestaat dus al heel wat jaren!


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?     

Een van m’n leukste herinneringen aan PEC Zwolle betreft een van de eerste voetbalwedstrijden waar ik naartoe ging als jonge knaap. Het was een wedstrijd – nog in het oude stadion – tegen FC Emmen, prachtig! Ik zat alleen wel aan de verkeerde kant, namelijk in het Emmen-vak...


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de businessclub van PEC Zwolle zien?    

-

Meer informatie  

Nieuwsgierig naar onze dienstverlening? Bel me maar, we hebben lekkere koffie! 

038 - 853 13 85  

Subvention

Eredivisie partners