Xenz Bathroom Products

Xenz Bathroom Products

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Aan de hand van vijf vragen maakt u deze week kennis met onze sponsor: Egbert Lassche van Xenz Bathroom Products.

Wie bent u?   

Mijn naam is Egbert Lassche. Ik woon in Sint Jansklooster en ben ondernemer in de breedste zin van het woord, als eigenaar van een aantal bedrijven in onder andere: Dronten, Genemuiden en Almere. De meeste uren ben ik druk met business development en product management van mijn bedrijf Xenz Bathroom Products. In het voetbal ben ik actief bij sc Genemuiden, als jeugdtrainer en video analist.


Wat doet uw bedrijf?    

Mijn bedrijf produceert en importeert design producten voor de badkamer, zoals: baden, doucheafscheidingen en kranen. Deze producten worden verkocht in een netwerk van ongeveer 600 retailers en groothandelaren in Nederland en België. Daarnaast hebben we voor bijvoorbeeld de Duitse markt, maar ook voor de rest van Europa, landelijk werkende agenten/groothandelaren, die onze producten verkopen aan de retailers aldaar.


Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?    

Mijn zoon (Harne) is op 9-jarige leeftijd (in 2009) gescout door PEC Zwolle. Hij heeft tot 2015, in de jeugdopleiding gespeeld. Als ouders kreeg je dan voor iedere thuiswedstrijd twee kaartjes. Ik was altijd al fan, maar ging niet echt structureel. Maar door de vrijkaartjes van mijn zoon werd ik actief supporter. Destijds speelde PEC Zwolle bovenin de Jupiler League en was het iedere vrijdagavond erg gezellig. Vanaf 2011 heb ik er ook voor gekozen om de thuiswedstrijden van PEC Zwolle te gebruiken in zakelijk relatiebeheer en ben ik dus lid geworden van de businessclub. Sinds die tijd neem ik regelmatig goede relaties mee, uit het hele land, die allemaal graag even een keer komen bij de club die de laatste jaren een grote gunfactor heeft opgebouwd.


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?     

Dat is natuurlijk de dag van de gewonnen bekerfinale in 2014. In het mooiste stadion van Nederland: 020 ‘afdrogen’ met 5-1.


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de businessclub van PEC Zwolle zien?    

Ik heb een paar hele goede zakelijke relaties in Deventer, zou mooi zijn als ik die gewoon iedere thuiswedstrijd van PEC Zwolle even zou kunnen spreken.  


Meer informatie  

Xenz Bathroom Products 

Eredivisie partners