QOORE Recruitment

QOORE Recruitment

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Aan de hand van vijf vragen maakt u deze week kennis met onze sponsor: Nick Wijenberg van QOORE Recruitment.

Wie bent u?   

Nick Wijenberg, 26 jaar en Managing Recruiter bij QOORE Recruitment.


Wat doet uw bedrijf?      

QOORE Recruitment is actief in de arbeidsbemiddeling en richt zich op werving & selectie en detachering. Wij bemiddelen professionals op MBO+ t/m WO niveau naar mooie banen in Midden, Oost- en Noord Nederland. Onze gespecialiseerde Recruiters zijn o.a. actief in de: Techniek, Logistiek, Bouw, Office, ICT en Finance en gaan dagelijks tot het uiterste voor de juiste match. Door het invullen van de personele vraag van onze opdrachtgevers, zorgen wij er mede voor dat zij richting kunnen geven aan hun ambities. Dat geeft ons voldoening en dat maakt dat wij met veel passie het recruitmentvak beleven.  


Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?      

Ons vak bestaat uit het opbouwen, beheren en uitbreiden van een netwerk. Om die reden willen wij in het grootste zakelijke netwerk uit de regio niet ontbreken.   Daarnaast ben ik liefhebber van het spelletje en draag ik PEC Zwolle natuurlijk een warm hart toe :-).


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?      

De Europa League wedstrijden tegen Sparta Praag. Samen met een collega ben ik naar Praag gereden, waar we in totaal nog geen 18 uur zijn geweest.   Ondanks het korte verblijf en de uitschakeling, was het een fantastische ervaring.


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de businessclub van PEC Zwolle zien?     

Ik hoop vooral veel enthousiaste mensen te spreken die passie hebben voor wat ze doen en natuurlijk voetbal.


Meer informatie

QOORE Recruitment

Eredivisie partners