Slukom Afbouw BV

Slukom Afbouw BV

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Aan de hand van vijf vragen maakt u deze week kennis met onze sponsor: Marc Rolink, directeur/eigenaar van Slukom Afbouw BV.

Wie bent u? 

Marc Rolink. Directeur/eigenaar van Slukom Afbouw BV. 


Wat doet uw bedrijf? 

Slukom Afbouw is een dynamisch afbouwbedrijf gevestigd in de regio Zwolle, dat al ruim 40 jaar bestaat. Met een landelijk werkend montageteam realiseren wij gebruiksklare ruimtes met alle soorten glaswanden, scheidingswanden en plafonds. Onze opdrachtgevers zijn heel divers: overheidsinstellingen, zelfstandige bedrijven, winkelketens, bouwkundig aannemers, onderwijsinstellingen en uiteraard het Zwolse bedrijfsleven. Door de stevige samenwerking met fabrikanten en andere branchepartijen (vloerbedekking, tegelzetter, installateur, schilder) kunnen wij u met ons totaalpakket geheel ontzorgen bij de realisaatie vn de voor u gewenste werkzaamheden.


Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle? 

Wedstrijden bezoeken van PEC Zwolle in een prettige Zwolse omgeving is voor Slukom Afbouw ideaal om klanten mee naar toe te noemen of om collega-ondernemers uit Zwolle te ontmoeten. 


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?  

De bekerfinale tegen Ajax. Na de 0-1 achterstand middels een 5-1 overwinning de KNVB Beker meenemen naar Zwolle. 


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de businessclub van PEC Zwolle zien? 

Gezien onze diversiteit van opdrachtgevers is het moeilijk een specifieke naam te noemen.  

  

Meer informatie 

Slukom Afbouw BV

Eredivisie partners