Re-Actief Zorghulpmiddelen BV

Re-Actief Zorghulpmiddelen BV

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Aan de hand van vijf vragen maakt u deze week kennis met onze sponsor: Piet van der Wal, eigenaar van het bedrijf Re-Actief Zorghulpmiddelen BV.

Wie bent u? 

Mijn naam is Piet van der Wal, 44 jaar, getrouwd, vier kinderen en woonachtig te Hierden (gemeente Harderwijk). Ik ben eigenaar van het bedrijf Re-Actief Zorghulpmiddelen BV, gevestigd te Putten. 


Wat doet uw bedrijf? 

Wij van Re-Actief Zorghulpmiddelen zijn betrokken specialisten die er zijn om het leven van mensen met zorg of het werken van mensen in de zorg gemakkelijker te maken. Dit doen wij door het bedenken, ontwikkelen en verkopen van specialistische hulpmiddelen. Ons streven is dat mensen langer, prettiger en zelfstandiger thuis kunnen blijven wonen en dat zorgverleners zowel fysiek als mentaal met onze vernieuwende oplossingen worden ontlast in hun zware zorgtaken. En wat wij het allerbelangrijkste vinden: 24/7 beschikbaar zijn voor hulp en support. Klanten kunnen altijd rekenen op onze persoonlijke ondersteuning! 


Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle? 

Ik had voorheen een seizoenkaart op de Fred Patrick tribune. Naast het feit dat ik de club een warm hart toedraag, leek het mij goed om ook vanuit het bedrijf mijn netwerk in de regio Zwolle uit te breiden. Om het nuttige met het aangename te combineren. Vandaar dat ik lid ben geworden van de businessclub. Mijn ervaring van de afgelopen jaren is top! Je ziet dat de organisatie van PEC Zwolle steeds professioneler wordt, maar daarbij wel de gezelligheid, gemoedelijkheid en betrokkenheid naar haar sponsoren behoudt. Het programma dat de businessclub te bieden heeft is zeer ruim en uiteenlopend. Voor ieder wat wils. Het is laagdrempelig en dat spreekt mij ook erg aan. 


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?  

Ik heb leuke herinneringen overgehouden aan veel mooie (en natuurlijk ook minder mooie) wedstrijden. Maar de leukste herinnering tot nu toe is de businessclubavond die werd gehouden op 16 oktober afgelopen jaar. Eerst de boekpresentatie van Bas Nijhuis en daarna de spelerspresentatie en interviews. Informatief, leerzaam en humoristisch. En het kenmerkende voor PEC Zwolle is dat je na afloop niet alleen met businessclubleden een drankje doet, maar ook met de spelers van de selectie erbij. Ik heb onder anderen leuk bijgepraat met Stef Nijland. En Stef was tevens bereid een video boodschap in te spreken om mijn oudste zoon, die net zijn enkel had gebroken, een hart onder de riem te steken! 


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de businessclub van PEC Zwolle zien? 

Ik zou graag meer directeuren en managers werkzaam bij zorginstellingen en zorgverzekeraars willen zien bij de businessclub. Denk hierbij aan verzorgings- en verpleeghuizen, lichamelijk gehandicapten zorg en GGZ organisaties. In een sfeervolle en ontspannen omgeving kom je vaak samen tot de mooiste oplossingen. Meer informatie 

Re-Actief Zorghulpmiddelen BV 

Eredivisie partners