Praktische informatie

Praktische informatie

Bezoek jij binnenkort een wedstrijd van PEC Zwolle? Neem dan even de tijd om onderstaande praktische informatie door te lezen. Dit helpt je om goed voorbereid een leuke middag of avond te beleven in ons MAC3PARK stadion.

Kom op tijd

Aangezien het MAC3PARK stadion bijna elke wedstrijd nagenoeg is uitverkocht, roept de club supporters op om tijdig af te reizen. Arriveer je laat op het stadionterrein, dan loop je het risico de aftrap te missen. De poorten van het stadion gaan elke thuiswedstrijd anderhalf uur voor de aftrap open.


Vervoer

Woon je in (de directe omgeving van) Zwolle? Dan raadt de club je aan om met de fiets of het openbaar vervoer naar het MAC3PARK stadion te komen. Aangezien er elke wedstrijd zo’n viertienduizend mensen naar de thuishaven komen, ben je simpelweg sneller en reis je efficiënter met de fiets of het openbaar vervoer. Check voor de actuele reistijden van het openbaar vervoer deze website.


Parkeren

Kom je toch met de auto, dan heeft PEC Zwolle parkeerruimte beschikbaar op het bedrijventerrein ten noorden van het stadion. Zet jouw auto neer in het gebied tussen de Boerendanserdijk en de Oude Meppelerweg. Zorg daarbij dat je de algemeen geldende parkeerregels in acht neemt.

E-tickets

Heb je een e-ticket voor de wedstrijd? Dan dien je deze thuis uit te printen. Ben je dat vergeten, dan kan je bij de stadionkassa’s terecht. Een print daar kost €2,50.


Opladen betaalkaart horeca

Om gebruik te maken van de horeca in het MAC3PARK stadion heb je een betaalkaart nodig. Deze kan je aanschaffen bij Lumen Hotel & Events op het stadionterrein, elke dag tussen 10.00 en 22.00 uur Voor de kaart betaal je €2,- borg. Opwaarderen kan vanaf minimaal €10,- tot maximaal €150,- per kaart en kan op de volgende manieren:    

  1. Opwaarderen via de gratis KNIP app via iDEAL of Creditcard.     
  2. Online opwaarderen op mijnpeczwollebetaalkaart.nl.     
  3. Bij Lumen Hotel & Events aan de receptiebalie.     
  4. Of bij één van de opwaardeerpunten in het MAC3PARK stadion. De opwaardeerpunten zijn deels bemand (contant & pinnen) en deels onbemand (alleen pinnen)


Heb jij een andere vraag over jouw bezoek aan PEC Zwolle? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers via een e-mail naar info@peczwolle.nl of kom langs in de PEC Zwolle Fanshop.

Eredivisie partners