Twee keer thuis in vier dagen tijd

Twee keer thuis in vier dagen tijd

PEC Zwolle heeft de komende dagen twee thuiswedstrijden op het programma staan. Allereerst komt Heracles Almelo naar Zwolle. Deze competitiewedstrijd begint zaterdag om 20.00 uur. Die dinsdag daarop is De Graafschap de opponent in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker. Ook dit duel start om 20.00 uur. Zorg dat je bij beide duels aanwezig bent en de club support. Hieronder lees je hoe je aan tickets kunt komen.

Combideal

Koop nu jouw kaart voor de Eredivisie-wedstrijd PEC Zwolle – Heracles Almelo vanaf €7,50 en je krijgt een kaartje voor de bekerwedstrijd tegen De Graafschap op dinsdag 26 oktober cadeau! Klik hier om van deze actie gebruik te maken.


Seizoenkaarthouders

Ben je in het bezit van een PEC Zwolle-seizoenkaart? Dan kun je gratis naar het bekerduel met De Graafschap. Hiervoor kun je dinsdag 26 oktober gewoon gebruik maken van jouw seizoenkaart.


Alleen naar De Graafschap

Uiteraard is het ook mogelijk om een los ticket alleen voor PEC Zwolle - De Graafschap te kopen. Tickets voor dit bekerduel bestel je simpel en snel via deze link.


MAC3PARK stadion

Ook in het MAC3PARK stadion kan je voor kaarten terecht. Hiervoor kan je op doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.00 uur terecht bij de informatiekassa. Deze tref je tussen de hoofdingang en PEC Zwolle Fanshop in.


Groepsactie

Voor meer informatie over het bezoeken van de wedstrijd met een groep, mail naar info@peczwolle.nl of bel 038-4534948.


Eredivisie partners