Seizoenkaarthouders met korting naar All Stars de musical

Seizoenkaarthouders met korting naar All Stars de musical

Een mooie actie voor seizoenkaarthouders van PEC Zwolle. Het is vanaf nu mogelijk om met een fikse korting kaarten te bestellen voor All Stars de musical. De speciale tarieven gelden voor dinsdag 19 tot en met donderdag 21 maart bij Zwolse theaters.

De muscial

All Stars de musical is net als de film een humoristisch verhaal over vriendschap, volwassen worden en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen. Want ook in de musical is het wekelijkse potje van de vrienden Bram, Mark, Johnny, Peter, Paul, Willem en Hero het meest ongecompliceerde moment van de week. Al hebben de vrouwen er anno 2019 ook opeens verstand van. All Stars de musical is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger. Een feelgood voorstelling over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen.


Actie-voorwaarden

- Geldig voor: dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 maart

- Enkel voor eerste rang kaarten

- 50% korting op eerste rang prijs

- Max 4 kaarten per boeking

- Promocode: PEC19

- Op = op, er is slechts een beperkt aantal kaarten voor deze speciale actie beschikbaar

- Boeken kan tot en met 10 maart 2019

 

Hoe werkt het

Je gaat naar All Stars de musical op deze website en drukt op bestellen. Vul de promocode in en activeer. In het prijsoverzicht komt eerste rang te staan met 50% korting. Daar kies je het aantal tickets.