Publiekslieveling Younes Namli tekent in Zwolle

Publiekslieveling Younes Namli tekent in Zwolle

Younes Namli speelt dit seizoen in Zwolle. De 30-jarige publiekslieveling tekent een contract tot de zomer van 2025 en is per direct onderdeel van de selectie van PEC Zwolle.

Namli speelde verdeeld over twee periodes al 103 officiële wedstrijden voor PEC Zwolle (vijftien goals en 24 assits) en was na afgelopen seizoen transfervrij. Aan interesse van clubs uit binnen- en buitenland geen gebrek voor de creatieve aanvaller, maar gevoelsmens Namli kiest nu voor zijn vertrouwde PEC Zwolle.


Younes Namli: ,,Iedereen kent mijn ambities, daar ben ik altijd open over geweest. Zoals ook iedereen weet dat PEC Zwolle in mijn hart zit. Voor mij is PEC de beste optie. Ik heb het gevoel dat er dit jaar echt iets moois kan gebeuren in Zwolle. En inderdaad, ik ben een gevoelsmens. De supporters hebben laten zien en horen dat ze me heel graag terug wilden hebben en ook met de club heb ik veel contact gehad. Johnny heeft heeft me misschien nog wel het meest 'bestookt' met berichten. We hebben dan ook vaak met elkaar aan de telefoon gehangen. Vorige week stonden Gerry en Sander Jonkman ineens bij me voor de deur. In hun handen hadden zij een speciale verrassing met mijn shirt, de aanvoerdersband, een door hen persoonlijk geschreven kaart en zelfs een shirtje voor mijn dochtertje. Dat gebaar raakte me ontzettend en gaf voor mij de doorslag om voor deze prachtige club toch nog een jaar te blijven spelen."


Technisch directeur Gerry Hamstra: ,,De deur heeft voor Younes altijd opengestaan, ook na 2 september. Niet alleen voor de speler Younes. Misschien nog wel meer voor de persoon Younes. We zijn dan ook heel blij dat hij weer terug is in Zwolle en met zijn voetballende en leidinggevende kwaliteiten op en naast het veld de club wil verder helpen."