PEC Zwolle - Helmond Sport met beperkt publiek

PEC Zwolle - Helmond Sport met beperkt publiek

De oefenwedstrijd van aanstaande dinsdag 20 juli tussen PEC Zwolle en Helmond Sport wordt niet in Epe maar in het MAC3PARK stadion gespeeld. Bij dit duel zijn maximaal 1.000 seizoenkaarthouders welkom. De aftrap is om 15.00 uur.

Zoals bekend heeft PEC Zwolle meermaals de wens uitgesproken bij de lokale autoriteiten om oefenwedstrijden in eigen huis met publiek te spelen. Hier kreeg de club in de voorgaande weken geen toestemming voor, maar voor het thuisduel met Helmond Sport is nu een uitzondering gemaakt. Wel mogen er niet meer dan 1.000 toeschouwers naar binnen en dient de wedstrijd ’s middags gespeeld te worden. We beseffen ons dat de animo om wedstrijden live te bezoeken waarschijnlijk groter is dan de 1.000 beschikbare kaarten, maar we zijn desondanks blij dat we eindelijk weer supporters mogen ontvangen in ons stadion.


Seizoenkaarthouders kunnen voor deze wedstrijd vanaf morgen, vrijdag 16 juli, 12.00 uur gratis een ticket aanvragen via de online ticketshop. Seizoenkaarthouders kunnen alleen voor de Fred Patrick tribune (Oost) een ticket aanvragen.


Geen testen voor toegang, wél anderhalve meter

Voor dit duel geldt ‘testen voor toegang’ niet, in tegenstelling tot het oefenduel van zaterdag 31 juli met sc Heerenveen. Gevolg is wel dat toeschouwers onderling 1,5 meter afstand dienen te houden, zowel bij het betreden en verlaten van het stadion, als tijdens de wedstrijd. De Fred Patrick tribune (Oost) is vanaf 14.00 uur geopend. Voor het betreden van het stadion wordt een gezondheidscheck gedaan. Zorg dat je naast je gratis wedstrijdticket ook een geldig legitimatiebewijs bij je hebt.


Online tickets aanvragen vanaf morgen 12.00 uur

Morgen, vrijdag 16 juli, start de ‘kaartverkoop’ om 12.00 uur. Vanaf dan kunnen enkel seizoenkaarthouders online een gratis kaart aanvragen. Hiervoor geldt het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Per seizoenkaart kan maximaal 1 ticket worden aangevraagd. Heb je meerdere seizoenkaarten, dan kun je meerdere tickets aanvragen.


Catering

Op de Fred Patrick tribune is voorafgaand en tijdens de wedstrijd catering aanwezig in de vaste horecacounters. Alcoholische dranken zijn tijdens deze wedstrijd niet verkrijgbaar. Eten en drinken dient op de eigen stoel te worden genuttigd. Eigen eten en drinken meenemen mag ook, maar ook hier geldt dat alcohol niet is toegestaan.


PEC Zwolle kijkt uit naar deze wedstrijd en hoopt dinsdag in ieder geval weer 1.000 toeschouwers te mogen verwelkomen. Laat dit een opmaat zijn naar een seizoen met weer volle tribunes.

Eredivisie partners