Jong PEC Zwolle ontvangt Heracles

Jong PEC Zwolle ontvangt Heracles

Maandagmiddag komt Jong PEC Zwolle in actie voor de competitie. In de kampioenspoule van de reservecompetitie krijgt het bezoek van Jong Heracles Almelo.

Jong PEC Zwolle en Jong Heracles Almelo zijn de nummers 4 en 5 van de ranglijst. Zwolle pakte vijf punten uit drie wedstrijden, Heracles vier maar speelde wel een duel minder. Beide ploegen verloren nog niet.

Vlak voor de winterstop, begin december, troffen beide ploegen elkaar voor het laatst, toen in Almelo. Door doelpunten van Destan Bajselmani en Mike van Duinen wonnen de Blauwvingers toen met 0-2. Begin augustus zegevierde de ploeg van trainer/coach Mark Looms eveneens in Almelo, toen in een oefenduel. Jarni Koorman maakte destijds het enige doelpunt.


Jong PEC Zwolle - Jong Heracles Almelo begint maandagmiddag om 14.00 uur. Het duel is vrij toegankelijk. Via ingang spelershome kan publiek het MAC3PARK stadion betreden om vervolgens op de Henk Timmer tribune plaats te nemen. Het speelschema van Jong PEC Zwolle is hier te vinden, klik hier voor de ranglijst.
Eredivisie partners