Info kaartverkoop IJsselderby

Info kaartverkoop IJsselderby

Op zondag 19 september speelt PEC Zwolle om 12.15 uur de IJsselderby uit bij Go Ahead Eagles. De kaartverkoop voor deze wedstrijd is vrijdagochtend 10 september om 10.00 uur gestart en inmiddels is het duel uitverkocht.

UPDATE | Het uitvak bij de IJsselderby is in razend tempo uitverkocht er zijn geen kaarten meer te verkrijgen.


In totaal heeft PEC Zwolle de beschikking over 266 kaarten. De verkoop hiervan verloopt via de club zelf en grotendeels via de Supportersclub PEC Zwolle. Dit zijn vaste afspraken, o.a. om zoveel mogelijk trouwe uitsupporters die veelvuldig de club steunen tijdens uitwedstrijden de kans te geven een kaart te kopen. Vanwege de beperkte capaciteit kunnen alleen seizoenkaarthouders een kaart voor deze wedstrijd kopen, zolang de voorraad strekt. Voor jeugd t/m 18 jaar geldt dat zij altijd onder begeleiding van een volwassene moeten staan. Op last van de lokale autoriteiten en gelet op het feit dat het een risicowedstrijd betreft, zijn er enkele restricties bepaald waaronder een verplichte buscombi.


PEC Zwolle en de Supportersclub begrijpen dat de vraag naar kaarten groter zal zijn dan het aanbod, maar vanwege de beperkte capaciteit is 266 het maximum. Onderstaand de belangrijkste vragen en antwoorden op een rijtje.


1. Wanneer start de verkoop?

De verkoop start vrijdagochtend 10 september om 10.00 uur en vindt alleen online plaats.

 

2. Waar moet ik op letten bij het kopen van een kaart?

Je moet allereerst beschikken over een seizoenkaart. Tevens is het goed om te weten dat jouw kaart strikt persoonsgeboden is. Dat betekent dat de naam op jouw seizoenkaart, jouw identiteitsbewijs en jouw aangevraagde ticket volledig overeen moeten komen met elkaar. Hier wordt voorafgaand aan de reis en wedstrijd op gecontroleerd. Tevens dient iedere supporter in het bezit te zijn van een geldige QR-code uit de CoronaCheckApp.


3. Ik heb meerdere seizoenkaarten op één naam, kan ik meer tickets kopen?

Doordat de verkoop persoonsgebonden is, kun jij online maar één ticket kopen. Het is voor de IJsselderby niet mogelijk om meerdere kaarten te bestellen.


4. Ik heb een clubkaart, kan ik dan ook een kaart kopen?

Vanwege het beperkte aantal kaarten is deze mogelijkheid er alleen voor

seizoenkaarthouders.


5. Bestaat er een kans dat er in een later stadium nog extra kaarten in de

verkoop komen?

Nee, er is naar PEC Zwolle toe gecommuniceerd dat er maximaal 266 kaarten beschikbaar zijn. 


Eredivisie partners