Grote sfeeractie voorafgaand aan PEC Zwolle - VVV-Venlo

Grote sfeeractie voorafgaand aan PEC Zwolle - VVV-Venlo

Vrijdag 20 januari speelt PEC Zwolle om 20:00 uur de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. Voorafgaand aan deze wedstrijd vindt er een grootse sfeeractie plaats op alle publieke tribunes. Hiervoor hebben we uiteraard jouw hulp nodig. Hieronder lees je wat de bedoeling is.

Sfeeractie

Na het vuurwerk voorafgaand aan de vorige thuiswedstrijd tegen Almere City organiseren we vrijdag samen met supporters een nieuwe sfeeractie. Op zowel de noord-, oost en zuidtribune worden duizenden (blauwe en witte) vlaggen klaargelegd. Voor een zo mooi mogelijk effect willen we je vragen om vanaf vlak voor de opkomst met de vlag op jouw stoel te zwaaien. De vlaggen liggen verspreid op plekken over de tribunes, vanwege de grootte van de vlaggen ligt niet op elke stoel een vlag. Op de oost- en zuidtribune worden de vlaggen direct na de sfeeractie weer opgehaald. Op de noordtribune staan bij de uitgang bakken waar na afloop van de wedstrijd de vlaggen kunnen worden ingeleverd. We rekenen op jouw medewerking en willen je vragen netjes met deze vlaggen om te gaan, zodat deze ook in de toekomst nog veel gebruikt kunnen worden.


Scorebord

Zoals je ongetwijfeld hebt gezien is het scorebord boven de noordtribune al een tijd niet meer in gebruik. Deze is defect en is ook niet meer te maken. Op termijn is het de bedoeling dat ook aan deze zijde een videoscherm komt, net als boven de zuidtribune. Tot die tijd zal het huidige scorebord blijven hangen, maar dus niet meer functioneren.


Stakingen in streekvervoer

Tot slot willen we je erop wijzen dat er vrijdag 20 januari stakingen plaatsvinden in het streekvervoer. Hierdoor kan het zijn dat jouw bus of trein niet op tijd of zelfs helemaal niet rijdt. Kom je altijd met het openbaar vervoer naar het stadion? Check dan of deze stakingen gevolgen voor jou hebben, zodat je vrijdag niet voor verrassingen komt te staan.


Koop tickets

Er zijn nog kaarten te koop voor vrijdag. Klik hier om naar de online ticketshop te gaan en je bent erbij!