Dirk Marcellis blijft werkzaam bij PEC Zwolle

Dirk Marcellis blijft werkzaam bij PEC Zwolle

Dirk Marcellis blijft in dienst van PEC Zwolle. De oud-voetballer, die medio september een punt achter zijn actieve loopbaan zette, versterkt per direct de commerciële afdeling van de club. De 30-jarige Marcellis gaat aan de slag als relatiebeheerder.

Dirk Marcellis: ,,Nadat ik de knoop heb doorgehakt om te stoppen als voetballer, kwam ik al snel tot de conclusie dat ik graag in de voetballerij actief wilde blijven. Door mijn bijna afgeronde opleiding Topsport Management & Ondernemerschap en de goede, fijne band met de directie en kantoororganisatie van PEC Zwolle voelt het dan ook erg prettig om hier mijn zakelijke carrière af te trappen. Ik ben de club dankbaar voor deze kans en stap dan ook vol enthousiasme dit nieuwe avontuur in.”


Edwin Peterman, commercieel directeur PEC Zwolle: ,,Wij zijn heel content met de komst van Dirk in ons commercieel team. Met zijn status als oud-voetballer, maar zeker ook door de opleiding die hij heeft genoten is Dirk een versterking voor ons. Als relatiebeheerder gaat hij banden opbouwen en onderhouden met partijen die nieuw of juist al lang lid zijn van onze businessclub. Ook fungeert Dirk als aanspreekpunt en zogenaamde koppelaar voor sponsoren en gaat hij de club presenteren tijdens (netwerk)bijeenkomsten, beurzen en tijdens de thuis- en uitwedstrijden van het eerste elftal.”

Eredivisie partners