Derde shirt PEC Zwolle verkrijgbaar

Derde shirt PEC Zwolle verkrijgbaar

Na het eerste en het veelbesproken tweede tenue, is vrijdagochtend ook het derde shirt van PEC Zwolle gepresenteerd. Deze is vanaf heden enkel online verkrijgbaar.

Op de voorkant van het paarse shirt prijkt de naam van de nieuwe hoofdsponsor VDK Groep. Achterop is er ruimte voor Hegeman en WehkampRoscom Promotie zal zichtbaar zijn op de broek van het tenue.


Net als bij het thuis- en uitshirt heeft de Zwolse rapper Sticks in de binnenkant van het shirt een lyric geschreven. Deze drie teksten sluit naadloos op elkaar aan. Het derde shirt zal komend seizoen tevens als officieel uitshirt dienen voor PEC Zwolle Vrouwen, die net als de mannen met VDK Groep voorop gaan spelen. Achterop is plek voor Wehkamp en Scania.


Het derde shirt is enkel online aan te schaffen, dus niet in de PEC Zwolle Fanshop. Het broekje en de sokken zijn nog niet in de verkoop. Klik hier om jouw shirt te bestellen. Voor 23.00 uur besteld is de volgende dag in huis, ook op zaterdag. Alleen wanneer je kiest voor bedrukking, dan kan het maximaal drie extra werkdagen duren.

Eredivisie partners