Businessevent in stadion en online

Businessevent in stadion en online

Woensdagmiddag vond in het MAC3PARK stadion het afsluitende businessevent plaats. Een jaarlijks terugkerend evenement, maar ditmaal vanwege de huidige coronamaatregelen, in een andere vorm dan gebruikelijk.

Voor maximaal 30 sponsoren (op dit moment het maximum aantal personen voor samenkomsten) was er de mogelijkheid om buiten op het veld van het MAC3PARK stadion aanwezig te zijn. De overige sponsoren waren erbij via een liveverbinding. Vanuit de club werd er door commercieel directeur Edwin Peterman een update gegeven over de publieke en zakelijke seizoenkaartcampagne.


De middag werd gepresenteerd door Bert van Losser, die met trainer/coach John Stegeman en technische manager Mike Willems vooruit keek naar het komende seizoen. Daarna was er een tafelgesprek met voorzitter Adriaan Visser en burgemeester van Zwolle, Peter Snijders. Laatstgenoemde sprak onder andere zijn bewondering uit voor de Zwolse samenleving met betrekking tot het naleven van de corona-maatregelen.


Strategisch partner Heineken verzorgde aan het einde van de middag de speciale afsluiting met een drankje die ook de sponsoren die via Zoom meekeken, thuis konden nuttigen. The Voice of Zwolle, Jilles Zuiderbaan, zorgde voor de muzikale omlijsting.


Fotografie: Theo Smits

Eredivisie partners