Bezoekersinfo PEC Zwolle - Vitesse

Bezoekersinfo PEC Zwolle - Vitesse

Zaterdag speelt PEC Zwolle in eigen huis tegen Vitesse. Aangezien het MAC3PARK stadion voor deze wedstrijd goed gevuld is, roept de club supporters op om tijdig naar de thuishaven af te reizen. Arriveer je laat op het stadionterrein, dan loop je het risico de aftrap te missen. Ook moedigt PEC Zwolle het gebruik van fiets of openbaar vervoer aan. De aftrap is om 19.45 uur, de stadionpoorten gaan om 18.15 uur open. Hieronder lees je alle verdere informatie die je als bezoeker nodig hebt.

Kaartverkoop

Nog geen kaartje voor het duel van zaterdagavond? Klik hier voor de online ticketshop of kom op doordeweekse dagen tussen 08.30 en 17.00 uur langs in de PEC Zwolle Fanshop. Zaterdag kan je bij de informatiekassa (tussen hoofdingang en Fanshop in) nog kaarten aanschaffen voor dit duel. Je hebt daarvoor wel een geldig legitimatiebewijs regio Zwolle, een clubcard of seizoenkaart nodig.


Openingstijd MAC3PARK stadion

Sinds dit seizoen openen alle ruimtes zoals de PEC Zwolle Fanshop, de businessclub, perskamer, informatiekassa en alle tribunes van het stadion op de wedstrijddag anderhalf uur van tevoren. Zaterdag is dat dus vanaf 18.15 uur.


Verkeershinder Ceintuurbaan Ster van Zwolle en spoorbrug

Vanwege de aanleg van een spoorbrug ondervindt het verkeer momenteel hinder op de Ceintuurbaan. Vanaf maandag 13 januari tot en met juni 2020 is op ter hoogte van de spoorkruising continu één rijstrook per rijrichting afgesloten. Er geldt dan een maximum snelheid van 50 km per uur. Dit kan met name in de spits en rondom wedstrijden van PEC Zwolle voor wat overlast zorgen. Kom je vanuit het oosten over de Ceintuurbaan naar het MAC3PARK stadion, dan is het advies om tot het einde van het seizoen met extra reistijd rekening te houden. Daarnaast is zaterdagmiddag de wielerronde De Ster van Zwolle. Ondanks dat het event ruimschoots voor de wedstrijd tegen Vitesse is afgelopen, kan dit voor wat extra oponthoud zorgen.


Extra parkeergelegenheid        

Kom je zaterdag met de auto, dan heeft PEC Zwolle parkeerruimte beschikbaar op het bedrijventerrein ten noorden van het stadion. Zet jouw auto neer in het gebied tussen de Boerendanserdijk en de Oude Meppelerweg. Zorg daarbij dat je de algemeen geldende parkeerregels in acht neemt. Parkeren bij het Topsportcentrum van Landstede is zaterdag niet mogelijk, aangezien daar het NK Tafeltennis wordt gehouden.

Parkeren in de wijk Wipstrik                     

PEC Zwolle acht het van belang aan te geven dat in de Wipstrik de reguliere verkeers- en parkeerregels gelden. Hiermee doelt de club onder andere op het correct parkeren van auto’s. Ervaringen leren namelijk, dat hier niet altijd gehoor aan wordt gegeven. Mede daarom gaat de politie extra controles houden en auto’s bekeuren die niet correct staan geparkeerd. De club wil graag een goede buur zijn voor deze Zwolse wijk, help ons daarbij.


Opladen betaalkaart

Vergeet niet om jouw horeca-betaalkaart alvast online op te waarderen. Dat scheelt je immers veel tijd. Het opwaarderen kan simpel en snel, via deze link.


Benieuwd naar de voorbeschouwing met onder anderen Rico Strieder en Dean Huiberts aan het woord? Klik hier. En ben je benieuwd naar de matchfacts van het duel? Dan kan je hier terecht.