Acht feestjes in twee dagen tijdens PEC on Tour

Acht feestjes in twee dagen tijdens PEC on Tour

Het waren twee fantastische dagen! In samenwerking met partner Roscom is Regio Zwolle United weer op pad geweest met de PEC Zwolle-truck. In de derde editie van ‘PEC Zwolle on Tour’ zijn in twee dagen acht bezoeken gebracht aan zorginstellingen en dagbesteding centra om de bewoners en cliënten te verrassen met een muziekoptreden. Dit resulteerde ook dit jaar weer in veel blije gezichten, de nodige polonaises en veel dankbare woorden.

Het Nederlandstalige lied is uitgesproken geschikt voor deze doelgroepen en samen met onze stadionspeaker Marco ten Kate, tevens feestzanger op bruiloften en partijen, hebben we maar liefst acht locaties een bezoek gebracht. Niet alleen in Zwolle, maar ook in de regio. Zo zijn we in Hardenberg, Dalfsen, Kampen, Steenwijk en Meppel geweest. Op de locaties was het voor bewoners en/of cliënten echt genieten. Bij het eerste lied zat de stemming er gelijk goed in en kwam de polonaise al op gang. Op het verzoek van Marco om samen met hem een liedje te zingen, werd ook dankbaar gebruik gemaakt. De ‘Engelbewaarder’ was duidelijk een van de favorieten en dan natuurlijk wel de PEC Zwolle-variant. Het waren acht fantastische feestjes in twee dagen.


PEC Zwolle on Tour is inmiddels een begrip geworden en niet meer weg te denken uit het activiteitenprogramma van Regio Zwolle United. Het is prachtig om te zien hoe we de kracht van PEC Zwolle op deze manier in kunnen zetten en mensen blij maken met een muziekoptreden. Voor doelgroepen zoals ouderen, leerlingen uit speciaal onderwijs en mensen met een beperking, is het gewoon een mooi cadeautje. En die delen we graag uit bij Regio Zwolle United!