Koops Consultancy

Koops Consultancy

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Deze week is het woord aan 'no-nonsens' bedrijf Koops Consultancy.

Wie bent u?

Wij zijn Richard Koops & Renate Koops – van Born en woonachtig in het buitengebied van het mooie Drenthe. 


Wat doet uw bedrijf?

Wij zijn een no-nonsens bedrijf dat er naar streeft om veiligheid in al haar facetten vooral eenvoudig en betaalbaar te houden. Wij richten ons op 3 takken binnen de veiligheid:


  • Arbeidsveiligheid & Brandveiligheid: ter plaatse op de werklocatie als HSE manager of theoretisch voor het schrijven van diverse veiligheidsdocumenten, zoals Risico Inventarisaties (RI&E), Taak Risico analyses (TRA) en Bedrijfsnoodplannen & Ontruimingsplannen etc.
  • Veiligheidscultuurladder: begeleiding en ondersteuning om bedrijven naar de volgende stap op de veiligheidscultuurladder te krijgen.
  • Opleiding & training, zowel voor bedrijven als particulieren (VCA, BHV & EHBO): hiervoor gaan wij ook een rondje cursussen langs de velden van de noordelijke Eredivisieclubs organiseren, met als thema: 'Scoor je VCA/BHV/EHO bij …'.

Koops Consultancy staat 24/7 klaar voor projecten c.q. opdrachten, on-shore en off-shore, zowel nationaal als internationaal. Koops Consultancy is een partner die met beide benen op de grond staat en de taal van zowel de werkvloer, de directie en eventuele externe partijen spreekt. Wij zijn ook uitermate geschikt om als tussenschakel te fungeren tussen bedrijven en keuringsinstanties c.q. overheden. Koops Consultancy is een onafhankelijke partner voor alle vraagstukken op gebied van arbeidsveiligheid, brandveiligheid en bedrijfsnoodplannen. Alle informatie over ons vind je hier: Koops Consultancy.

 

Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?

PEC Zwolle is het kloppende blauw-witte hart binnen de regio. Toen wij voor de keuze stonden bij welke club wij ons zouden sluiten, was het zeker voor Renate, als rasechte Zwollenaar, een eenvoudige keuze; PEC Zwolle moest het worden.

 

Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?

Het winnen van de KNVB Beker. Dit is een herinnering die bij denk ik velen van ons nooit meer van het netvlies zal verdwijnen. 

 

Welk bedrijf wilt u ook graag bij de Businessclub van PEC Zwolle zien?

NAM, Stork en Bakkergroep Coevorden.

Eredivisie partners