Covebo

Covebo

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Deze week maakt u kennis met Eric-Jan Lijzen van Covebo Uitzendgroep.

Wie bent u?

Eric-Jan Lijzen, vestigingsmanager van Covebo Uitzendgroep Zwolle en Meppel.


Wat doet uw bedrijf?

Covebo Uitzendgroep is landelijke speler in de arbeidsbemiddeling. Wij richten ons naast uitzenden ook op detachering, werving & selectie, payroll en werken over de grens. 


Wij werven onze krachten niet alleen lokaal maar ook in Europa. Zo hebben we onder andere eigen wervingskantoren Polen, Spanje en Roemenië. Vanuit de vestigingen in Meppel en Zwolle bedienen en ontzorgen wij onze klanten in heel Noord/Oost Nederland. Daarbij richten we ons voornamelijk op de vakgebieden productie, logistiek en techniek. Meer info: www.covebo.nl.

 

Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?

Als oud-accountmanager van, toen nog, FC Zwolle ben ik uiteraard bekend met de kracht van het netwerk. Hier willen we als Covebo ook graag deel van uitmaken. Daarnaast is het een mooie manier om nieuwe mensen en bedrijven te ontmoeten of om met bestaande relaties een gezellige avond te hebben. 

 

Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?

Dat zijn er eigenlijk twee. De eerste is mijn officiële debuut als speler in het eerste van FC Zwolle thuis tegen Top Oss in 2001 en als tweede natuurlijk het behalen van het kampioenschap in 2002. 

 

Welk bedrijf wilt u ook graag bij de Businessclub van PEC Zwolle zien?

EE Accommodations uit Zeewolde.

Eredivisie partners