Bus Industrial Tools

Bus Industrial Tools

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Aan de hand van vijf vragen maakt u deze week kennis met onze sponsor: Schelto Bus, eigenaar van Bus Industrial Tools.

Wie bent u? 

Mijn naam is Schelto Bus en ik ben samen met Henry Bus eigenaar en directeur van Bus Industrial Tools. 


Wat doet uw bedrijf? 

Bus Industrial Tools is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Opgericht door Schelto Bus senior in 1957 met de verkoop van gereedschappen.Inmiddels gaat onze service veel verder dan alleen de verkoop van gereedschappen. Bus is totaalleverancier. Wij leveren niet alleen producten, maar zijn partner in de realisatie van efficiënte oplossingen in de techniek. Wij zijn ons ervan bewust dat elk probleem op zich staat en vraagt om nuchter ondernemerschap, vakinhoudelijke kennis, flexibiliteit en wederzijds vertrouwen. Deze aspecten kenmerken ons dagelijks denken en doen. Daarnaast hanteren wij een hoog kwaliteitsniveau voor onze producten/ diensten en streven wij naar langetermijnrelaties met klanten, leveranciers en medewerkers. 


Onlangs is onze Zwolse vestiging aan de Ossenkamp verhuisd naar ons nieuwe hoofdkantoor en logistiek centrum op de Hessenpoort. 

Naast ons hoofdkantoor in Zwolle telt Bus nog 11 vestigingen in Nederland en een vestiging in Groot-Brittannië. 


Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle? 

Ooit sponsor geworden samen met twee bekenden van mij, die mij vroegen mee te doen. Heb er geen spijt van gehad. Je komt interessante mensen tegen in een gezellige sfeer. Als PEC Zwolle dan ook nog ‘aardig’ speelt, wat wil je dan nog meer? 


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?  

Ik heb niet echt een uitschieter. Het is in de regel aangenaam of beter. Ik ga vaak met mijn partner. We maken er altijd een leuk uitje van. 


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de Businessclub van PEC Zwolle zien? 

Reeds vele bedrijven uit de regio zijn aangesloten bij de businessclub. Ik kan er zo niet specifiek één noemen die ik mis. Ik vind het een prima medium om bedrijven te leren kennen. Hopelijk komen er nog wat bij. 


Meer informatie 

Bus Industrial Tools

Eredivisie partners