Blindentribune

Blindentribune

Bij PEC Zwolle is een aparte tribune beschikbaar voor visueel gehandicapten. Voor deze tribune is het mogelijk om een seizoenkaart aan te schaffen of om per duel een ticket te kopen. De zogenaamde blindentribune is gevestigd op de Klaas Drost-tribune en bevindt zich in vak 30. Hieronder lees je de praktische informatie.

Toegangskaarten: 

Er zijn seizoenplaatsen beschikbaar als ook losse kaarten per wedstrijd. Iedere blinde of slechtziende is verplicht om zelf een eigen begeleider mee te nemen. De kosten per wedstrijd zijn €25,- voor 2 zitplaatsen, parkeerkaart, gebruik van 1 headset en een kopje koffie/thee voor beiden. Prijs voor een seizoenkaart is €205,- voor 2 vaste zitplaatsen, vaste P2-parkeerkaart, gebruik van 1 headset en een kopje koffie/thee voor beiden iedere thuiswedstrijd met uitzondering van eventuele KNVB-beker of play-off wedstrijden. Bij topwedstrijden tegen de traditionele top drie geldt een toeslag van 25%. Geleidehonden liever niet meenemen, tenzij vooraf overlegd en besproken. Kaarten kunnen worden aangevraagd door een e-mail te sturen naar info@peczwolle.nl of door langs te komen in de PEC Zwolle Fanshop. Deze is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC³PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur. 


Ingang naar de tribune 

Er is een speciale ingang ten behoeve van visueel gehandicapten en rolstoelers. Deze ingang bevindt zich aan de zuidzijde van het stadion: ingang 18 van het Event Center, rechts naast de entree van Hotel Lumen. Daar word je ontvangen door een vrijwilliger van PEC Zwolle. Op de tribune krijg je een draadloze headset waarmee je door speciaal aanwezige commentatoren wordt voorzien van commentaar. De blindentribune bevindt zich in het niet-roken gedeelte van het MAC³PARK stadion. 


Parkeren 

Bij de entreekaarten ontvang je altijd één P2-parkeerkaart. Deze kaart geeft toegang tot het stadionterrein, te bereiken via de Boerendanserdijk. Vanwege logistieke redenen is het advies vanuit de club om tijdig op het stadionterrein te arriveren, bij voorkeur 75 minuten voor de aftrap. Geef bij de parkeerwachters altijd aan dat je komt voor de blindentribune, zodat je aan de zuidzijde van het stadionterrein kan parkeren. Op deze manier blijft de loopafstand van de parkeerplaats naar de tribune zo klein mogelijk.