B+K Alusystemen BV

B+K Alusystemen BV

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Deze week maakt u kennis met Bert Egberts van B+K Alusystemen BV.

1 Wie bent u?

Ik ben Bert Egberts, 52 jaar, geboren in Zwolle, trotse vader van twee dochters, levensgenieter, al vele jaren supporter van PEC Zwolle en natuurlijk ondernemer.

 

2 Wat doet uw bedrijf?

B+K Alusystemen BV produceert en monteert aluminium maatwerkproducten in de bouw. Denk hierbij aan gevelbekledingen, dakranden, etc. Dat doen we al sinds 1996. Onze klanten zijn diverse marktpartijen in de bouw, zoals: aannemers, gevelbouwers, etc. Ook zitten we regelmatig met opdrachtgevers en architecten aan tafel om mee te denken in ontwerpen met maatwerkoplossingen.


We meten, maken en monteren. Met ons maatwerk maken we gebouwen mooier. Aluminium is een fantastisch product. Licht in gewicht, duurzaam en heel goed recyclebaar. Tevens is het in iedere kleurstelling uit te voeren. Dat alles geeft enorme ontwerpvrijheden.


Ik ben erg trots op de diverse projecten die we met een hecht en mooi team in het hele land realiseren. Daar word ik blij van! Een goede indruk van “wie wij zijn” en “wat wij doen” geeft onze website www.bkalu.nl.

 

3 Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?

Bovenal ben ik al jaren supporter van PEC. Daarnaast beleef ik veel plezier aan het voetbalspel, de wedstrijden, alles er omheen en aan de 'derde helft' in de gezellige Businessclub. We zitten met een mooie groep ondernemers gezamenlijk in de Businessclub. Het is een mooi netwerk. Erg leuk.

 

4 Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?

Met stip bovenaan: de bekeroverwinning op Ajax! En de eerste seizoenshelft van vorig jaar heeft veel indruk op me gemaakt. Die gaf veel van de potentie van PEC aan. Ook onze B+K kerstborrel in een skybox en op het veld vorig jaar vond ik erg leuk.

 

5 Welk bedrijf wilt u ook graag bij de Businessclub van PEC Zwolle zien?

Ik zie veel collega-ondernemers in de Businessclub en ontmoet ze regelmatig in het stadion. Ik zou graag zien dat Frank van Eijk van Hypotheekvisie Zwolle bij onze groep aansluit. Zou een mooie aanwinst zijn.


Meer informatie 

B+K Alusystemen BV

Eredivisie partners