Voetbalshop.nl en PEC Zwolle starten samenwerking

Voetbalshop.nl en PEC Zwolle starten samenwerking

The Badge Company BV, het moederbedrijf van onder andere Voetbalshop.nl, is de nieuwe business partner van PEC Zwolle. Beide partijen gaan een vijfjarige samenwerking aan, waarbij Voetbalshop.nl de exploitatie van de PEC Zwolle-merchandise, de webshop en de fanshop in Zwolle gaat verzorgen. Tevens ligt het in de bedoeling een nieuwe Voetbalshop-winkel in de binnenstad van Zwolle, inclusief een PEC Fanshop, te openen.

Rick Schrijver, marketing manager PEC Zwolle: ,,Met deze samenwerking zetten we een grote stap in het professionaliseren van onze merchandise. Met een ervaren partij als Voetbalshop.nl kunnen we onze supporters nog beter bedienen op het gebied van PEC Zwolle merchandise. Het aanbod naar supporters en voetballers wordt namelijk niet alleen met een nieuwe unieke collectie PEC Zwolle producten uitgebreid. Het zal ook met 5.000 verschillende voetbal gerelateerde producten aanzienlijk vergroot worden met het totale aanbod van Nederlands grootste Voetbalshop.”


Roland Heerkens, oprichter, partner en CCO van The Badge Company BV: ,,PEC Zwolle en Voetbalshop.nl willen inspelen op nieuwe (online) ontwikkelingen en distributietechnieken naar de PEC-supporters, maar ook naar de actieve voetballer en de clubs in de regio. Steeds meer professionele voetbalclubs overwegen de exploitatie van hun merchandising, fan- en webshop uit te besteden aan Voetbalshop.nl. Het is voor 90 % van de clubs niet meer rendabel om een web- en fanshop te exploiteren voor zo’n 20 thuiswedstrijden per jaar”


Voetbalshop.nl

The Badge Company BV is reeds meer dan veertig jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van voetbal gerelateerde producten. Zo werkte het bedrijf voor veel (inter)nationale partijen zoals de KNVB, FIFA, UEFA en de Champions League en alle Amerikaanse sportbonden. Sinds de start in de vorige eeuw zijn Voetbalshop.nl en Voetbalshop.be met jaarlijks méér dan vijftien miljoen bezoeken, één miljoen geregisterde klanten en de levering van meer dan 1.000.000 voetbalproducten de grootste voetbalretailer van de Benelux. Sinds enige maanden heeft Voetbalshop ™️ eveneens zon 15 winkels in de Benelux.

Eredivisie partners