VDK Groep blijft tenuesponsor PEC Zwolle

VDK Groep blijft tenuesponsor PEC Zwolle

VDK Groep blijft ook komend seizoen zichtbaar op alle wedstrijdtenues van PEC Zwolle. De hoofdsponsor zou oorspronkelijk op de voorkant van het shirt blijven, maar is vanaf het nieuwe seizoen op de mouw te zien.

Oprichter van VDK Groep, Frans van der Kolk: ,,Sinds het seizoen 2021-2022 zijn wij met veel plezier en trots hoofdsponsor van PEC Zwolle. De degradatie vorig jaar veranderde daar niets aan. Net als de spelers, staf, kantoororganisatie, supporters en sponsoren ben ik ontzettend blij dat PEC Zwolle na één seizoen in de Keuken Kampioen Divisie promotie heeft weten af te dwingen. Hoewel we graag met VDK Groep als hoofdsponsor door wilden, heeft zich een nieuwe partij in Zwolle gemeld waarbij de club financieel gezien een grote stap vooruit kan zetten. In het clubbelang geef ik met VDK Groep dan ook het stokje graag door en sta ik de positie op de voorkant van het shirt af. In plaats daarvan zullen we het nieuwe seizoen op de mouw van het tenue onze plek innemen.”


Xander Czaikowski, algemeen directeur van PEC Zwolle reageert: ,,Het siert Frans dat hij met VDK Groep in het belang van PEC Zwolle het stokje doorgeeft, waardoor wij een stap voorwaarts kunnen maken. VDK zou namelijk conform het contract nog een seizoen onze hoofdsponsor zijn. In het belang van de club heeft Frans echter besloten die positie af te staan, waardoor wij met een nieuwe hoofdsponsor om tafel konden gaan. Ik ben Frans hier heel dankbaar voor en ben gelijktijdig heel blij dat VDK Groep ook in de Eredivisie op ons shirt te zien zal blijven.”