Vacatures PEC Zwolle Voetbalacademie

Vacatures PEC Zwolle Voetbalacademie

Het opleiden van eigen jeugd is essentieel binnen het huidige betaald voetbal. PEC Zwolle zet zich, in samenwerking met het Centre for Sports and Education (CSE), met hart en ziel in om de kwaliteit van de voetbalacademie verder te ontwikkelen.

Assistent-scheidsrechters

Je assisteert de scheidsrechter bij alle thuis- en uitwedstrijden van jouw team. Je bent beschikbaar op zaterdagen en incidenteel op maandag- en dinsdagavond. Bij voorkeur in het bezit van het KNVB-basisdiploma (assistent-)scheidsrechter.


Gastgezin

Een gastgezin moet als een tweede thuis voelen voor jeugdspelers. Er heerst een huiselijke en fijne sfeer, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van de jeugdvoetballer, zodat hij zich volledig kan focussen op zijn ontwikkeling als mens en voetballer. Als gastgezin heb je affiniteit met voetbal en PEC Zwolle in het bijzonder. Het gezin biedt opvang voor één speler van de PEC Zwolle Voetbalacademie van maandag t/m zaterdag.


Teammanager

Als teammanager regel je alle voorkomende zaken op en rondom een wedstrijddag. Je bent het vaste aanspreekpunt voor spelers, trainers en arbitrage. Je bent beschikbaar op zaterdagen en incidenteel op maandag- en dinsdagavond.


Gastheer/vrouw

Als gastheer/vrouw ben je het gezicht van de club voor de tegenstander, de arbitrage en bezoekers van de wedstrijd. Je bent af en toe beschikbaar op zaterdagen (roulatiesysteem met meerdere personen, dus niet elke zaterdag).


Verzorger

Als verzorger heb je affiniteit met (sport)verzorging en ben je bij voorkeur in het bezit van een diploma sportverzorging, sportmasseur of fysiotherapeut, of je volgt op dit moment een opleiding in die richting. Je bent beschikbaar op zaterdagen en incidenteel op maandag- en dinsdagavond.


Reageren en meer informatie

Om te reageren op bovenstaande vacatures of voor inhoudelijke en specifieke vragen kunnen belangstellenden contact opnemen met Maike Jansen van de PEC Zwolle Voetbalacademie via de mail: voetbalacademie@peczwolle.nl. Sollicitaties dienen voorzien te zijn van NAW-gegevens en een curriculum vitae.