Nieuwe hoofdsponsor PEC Zwolle Voetbalacademie: Unique Waterontharders

Nieuwe hoofdsponsor PEC Zwolle Voetbalacademie: Unique Waterontharders

Volgend seizoen is Unique Waterontharders de hoofdsponsor van de PEC Zwolle Voetbalacademie. Het bedrijf uit Kampen is komend seizoen zichtbaar op de voorzijde van alle wedstrijdshirts van de teams uit de PEC Zwolle Voetbalacademie en op de merchandise shirts van alle kindermaten. Daarmee treedt Unique Waterontharders toe tot de strategisch partners van de club.

Eigenaar Willem Juffer reageert en introduceert: ,,Afgelopen jaar zijn wij met Unique Waterontharders toegetreden tot de Daltons Skybox. Al een tijd was het merk Unique Waterontharders bezig aan een sterke opmars in de gehele Benelux. Voor het versterken van de 'lokale olievlek' en bekendheid van ons merk zullen wij samen met de marketingafdeling van PEC Zwolle leuke activiteiten en acties ondernemen. Door onze gedeelde waarden van toewijding, prestatie en teamwork te omarmen, geloven we dat een partnerschap met PEC Zwolle niet alleen onze bedrijfsdoelen zal versterken, maar ook zal bijdragen aan het bevorderen van een positieve impact binnen de regio en daarbuiten."


Algemeen directeur Xander Czaikowski reageert: ,,Een eigen hoofdsponsor van onze PEC Zwolle Voetbalacademie is een hele mooie ontwikkeling in de professionalisering van onze academie. We zijn heel blij dat Unique Waterontharders binnen een jaar na toetreding tot ons zakelijke netwerk, deze volgende stap maakt. Met Unique Waterontharders hebben we een betrouwbare partner aan de academie weten te binden, die in de regio bovendien sterk verankerd is."